Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

Bezdrátové připojení k internetu: -LAN a WAN sítě. Dodávka výpočetní techniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, poradenství: - telekomunikační technika. Služby: - WIFI-připojení k internetu, do sítě SEAC a CZFree.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Služby: - audity, návrhy, instalace firewalových systémů - antivirové, antispamové služby - registrace a provoz domén - domény vasefirma.ostrava.cz - návrh a tvorba www stránek - provoz emailových schránek.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - návrh, realizace - mikrovlné spoje.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Pobočka. Internetové služby: - připojení k Internetu, provider - linky (pevné, komutované, digitální) - hostování - registrování domén a instalace na klíč - bezdrátové připojení.

Instalace a opravy - kamerové systémyinstalace - zabezpečovací zařízení Opravy - počítače hardware Připojení k internetu

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, ...