Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Návrhy, realizace: -strukturované kabeláže -webové prezentace a e-shopy -komunikační zařízení pro motorkáře. Prodej, servis: -výpočetní technika. Instalace, servis, správa: -počítačové sítě.

Služby - připojení k internetu - webdesign - reklama a marketing - správa sítí - mobilní aplikace.

Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika - počítače. Služby: -správá sítí -webdesign - tvorba www stránek, eshopů -grafický design -optimalizace pro vyhledávače. Vývoj, tvorba: -softwarové systémy.

Služby - podnikové prostředky pro komunikaci, sdílení, autentizaci a autorizaci - serverové služby, IT systémy - realizace, dodávka hardwarových a softwarových produktů.

Služby - konzultace, poradenství a IT činnosti - školení a vzdělávání.

Správa počítačové sítě - návrh a implementace počítačových sítí - vzdálená správa počítačových sítí - vývoj drobných aplikací a tvorba webových stránek - prodej hardwaru, softwaru a kancelářské techniky.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...

Návrh, instalace a realizace elektro-technických systémů - komplexní služby v oblasti informačních technologií IT - servis a opravy počítačů - webdesign.

Služby - ukládání dat, datová uložiště - zálohování dat - archivace dat - virtualizace.

Služby: -správa počítačových sítí -pronájem virtuálních serverů -serverová infrastruktura -datové sítě -aktivní síťové prvky -bezpečná síť

Samostatný oddíl společnosti TD-IS, zajišťující kvalitní komponenty pro fluidní systémy. Prodejní portfolio firmy zahrnuje produkty od výrobců Haitima, AP Tech a Sandvik. Jsme partnerem společnosti SISON, autorizovaného distributora výrobku od společnosti FITOK. Naším zákazníkům nabízíme širokou škálu instrumentace: - fitinky a ventily ...

Systémový integrátor informačních technologií a dodavatel řešení pro průmyslové podniky. Pracujeme s ERP, PLM, DMS a CAx technologií. Mezi naše produkty patří: - Autodesk Product Design Suite - Autodesk Factory Design Suite - Inventor HSM - Autodesk Simulation Mechanical - Autodesk Simulation CFD - Autodesk Simulation Moldflow - ...

Služby: - poradenství v oblasti evropských dotací - vývoj software na zakázku.

Vývoj: - softwarová řešení pro obchodování na kapitálových trzích.

Služby: -efektivní využívání energií

Služby - IT outsourcing. Provozovna: CI SYSTEMS, s.r.o. Marie Steyskalové 14 616 00 Brno

Služby - dodávky komponent řídicích a operátorských systémů - dodávky komplexních řešení v oblasti měření a regulace - dodávky systému pro logistiku výroby.

Tvorba, vývoj: -digitální vzdělávací obsah a e-learningové technologie

Dodávka: - informační systém pro správu majetku SW KLID.

Služby: -digitální agentura se zaměřením na mobilní řešení

Tvorba WWW stránek a webových aplikací. Zprostředkování domén a webhostingu. Návrh a realizace počítačových sítí. Správa počítačových sítí. Poradenství v oblasti IT.