Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Poskytování služeb v oblasti spravování a zpracování dat, hostingových a souvisejících činností i webových portálů.

LMS je software pro vaše e-Learningové online vzdělávání vašich zaměstnanců či studentů, navíc bez vstupních investic a měsíčních poplatků. Zcela jednoduchý, přehledný a uživatelsky přívětivý systém pro vaše zaměstnance.

Služby v oblasti IT: -správa firemních sítí -správa serverů s operačním systémem Linux -komplexní řešení s využitím svobodného software -poštovní servery -webové servery -zákaznická serverová řešení -pobočkové ústředny a komplexní řešení pro call centra -webhosting -webdesign -vývoj software -poradenství Služby call ...

Správa sítí. Servis a opravy počítačů, PC, notebooků. Tvorba webových stránek, webdesign.

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Prodej: -hardware, -software, -spotřební materiál. Správa počítačových sítí.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Vývoj, poradenství: -desktopové a webové aplikace firemních agend -služby a poradenství v IT. Obchodní software. Řešení pro tvorbu datových souborů pro celní správu.

Správa, realizace serverů Linux, pracovních stanic, virtualizačního prostředí, datových tras, poštovních řešení, optických datových tras, mikrovlných spojů. Profesionální služby pro projektanty, architekty.

Vývoj, tvorba: - webové stránky - internetové aplikace

Služby: -počítačové sítě -počítačové kurzy.

Tvorba a instalace systému MARKTIME pro vykazování, fakturaci a plánování času při projektech a zakázkách. Využití pro advokátní kanceláře, daňové účetní, PR agentury a daňové poradce či IT. Centrální evidence projektů, klientů a úkolů na dané období.

Služby: -software pro obchodní společnosti -výrobní firmy -pro tvorbu a evidenci dokumentů ve státní správě -databázové aplikace pro evidenci jízdních řádů -www aplikace.

Návrhy - Projekty - Výpočty - Posudky - Dozory - Konzultace - Software v oblasti oken, dveří a fasád. Konzultace, projekce, inženýrská činnost: - lehké obvodové pláště - fasádní konstrukce - okna, dveře - statická posouzení a výpočty skel - tepelně vlhkostní analýzy, výpočty a posouzení Výhradní zastoupení software pro ČR a SR: ...

Vývoj softwaru pro zdravotnická a technologická zařízení.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - instalace a správa počítačových sítí - instalace a konfigurace software Prodej, montáž, servis: - prodej a montáž měřící, regulační techniky - servis a opravy - prodej výpočetní techniky - peodej PC komponentů.

Vývoj aplikací a systémů Testování softwaru Správa IT

Maloobchod, nákup a prodej, servis: - výpočetní technika - počítače, PC/ATX - komponenty PC - kopírky, tiskárny - software - chladiče, karty - monitory, klávesnice, myši - příslušenství.

Prodej: -vstupenky na kulturní programy -redakční program Spirit CMS

Poradenství, konzultace v případě informační technologie. Internetové aplikace - výroba - www stránky Poradenství, konzultace - informační technologie

Prodej a servis PC sestav, notebooků a komponentů HW Poskytování internetu Tvorba aplikací e-shop a www stránek Webhosting Správa sítě Zabezpečovací systémy a alarmy

Služby: - správa počítačových sítí, kabelážních systémů - připojení k internetu

Služby: -poradenství, konzultace v oblasti IT. -správa informačních systémů.