Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

www stránky, eshopy, webové aplikace internetový marketing kamery, alarmy a zabezpečovací systémy požární systémy slaboproud a kabeláže. Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Služby spojené se vývojem softwaru: - vysokorychlostní připojení k internetu - tvorba e-shopů - vývoj software, portálové aplikace

Prodej a servis výpočetní techniky - počítačové sestavy, notebooky - fotoaparáty - mobilní telefony - náplně do tiskáren - reinstalace a odvirování PC.

Nabízím tvorbu webových stránek a kódování HTML/CSS šablon. Webové stránky pro jednotlivce nebo malé a střední firmy. Místo podnikání převážně Plzeň nebo celá republika.

Dodávky a implementace informačních systémů (vč.dodávek potřebného HW a jeho integrace do systémů) -docházkový systém -stravovací systém -systém kontrolovaných průchodů -systém sledování kvality a řízení výroby -systém pro řízení skladů s technologií čárových kódů (3D) -systém expedice (vč. SSCC značení a etiket) -systém pro ...

Tvorba, služby: - inteligentní softwarová řešení a služby se specializací na Business Intelligence

Služby: - správa sítí, firemních serverů - virtualizace - webhosting - housing serverů

Správa podnikových informačních systémů. Prodej: - hardware - software

Implementace informačních systémů MS Great Plains Business Solutions/MS Nav Dynamics

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

KOMIX s.r.o. je česká společnost založená v roce 1992. Specializuje se zejména na dodávky informačních systémů nebo aplikací na klíč, dále pak integrační nebo transformační projekty. Společnost KOMIX také poskytuje konzultační služby zaměřené jak na návrh informačních systémů, tak na jejich kvalitu, testování a provoz. Naše heslo - Dáváme ...

Společnost zabývající se vývojem SW na zakázku, správou a dohledem počítačových sítí. Tvorba webových prezentací. .

Nabídka služeb v oblasti výpočetní techniky. Prodej hardware. Vývoj software a informačnich systémů.

Prodej - telekomunikační technika - hardware. IT poradenství

Dodávky a poskytování poradenských služeb v oblasti programů na zpracování dat.

Vývoj, výroba: -software Služby: -správa a údržba PC a počítačové sitě

Webdesign, internetové připojení, správa sítí a serverů. Servis a opravy PC, tabletů notebooků. Reklamní a propagační práce - grafické návrhy - tisk - fotografování.

Prodej a servis výpočetní techniky. Poskytování správy sítí, opravy monitorů, odvirování.