Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Poskytování služeb v oboru informačních a komunikačních technologií

Výroba a distribuce softwarovým aplikacím pro široké spektrum lékařských odborností

Obchod, prodej, servis, správa sítí, poradenství, dodávky na klíč: -kancelářská a telekomunikační technika -telefonní ústředny PANASONIC -kopírovací stroje, kopírky, reprografie MINOLTA -tiskárny k PC** mnoha značek -scanery UMAX -počítače, PC TRILINE -počítačové sítě, strukturovaná kabeláž.

Společnost zaměřená na poskytování služeb v oblasti technologií Oracle. Poskytujeme komplexní služby od instalace a konfigurace produktů,  přes správu, monitoring a zálohování až po ladění výkonu, vývoj, konzultace, školení a migrace. Naši specialisté mají dlouholeté zkušenosti s technologiemi a zejména databázemi.

Služby v IT pro velká ekonomická HW a SW řešení.

Služby: - síťové prostředí a prostor pro uložení dat - kamerové systémy - komunikace internetem.

Služby: -školení a konzultace na PC -připojení k Internetu -webdesign Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače Maloobchod, prodej, e-shop: -vybavení jezírek -výrobky z ovčí vlny -hry -nádobí -sportovní oděvy -kosmetika

Programování Poradenství IT Desktopové aplikace MS.NET Výroba databází v MS SQL Server.

Šifrované telefonování Odborné konzultace v oblasti řízení IT a optimalizace IT procesů Pořádání školení na míru

Zpracování reklamní identity DTP - grafické návrhy tiskovin Webdesign Webhosting Výstavba malých a středních počítačových sítí.

Vývoj a správa - databáze Dovoz vybavení pro školy Vývoj a správa webů Školení, poradenská a konzultační činnost nebo výzkum a vývoj Prodej vybavení pro školy

E - shop - hardware - software DTP práce - grafické práce Návrhy internetových sítí.

Programování, tvorba webových stránek a databázových projektů. Hromadné zpracovávání dat. Realizace fotografií a grafiky. IT poradenství.

Služby: - tvorba webových stránek - webhosting - počítačové sítě - zakázkový software - oprava, servis počítače

Služby: -grafické práce -SEO optimalizace -tvorba webových stránek -poradenství v oblasti zálohování dat -pořádání počítačových kurzů

Služby: -dodávka výpočetní techniky. -realizace, správa počítačových sítí.

Služby: - tvorba webové stránky - vývoj databázových a informačních systémů - grafika

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika Realizace: -počítačové sítě

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software Osobní počítače Digitální fotoaparáty a kamery

Řešení problémů s počítačem. - instalace hardware a software - antivirová ochrana - řešení spojení s tiskárnami, modemy - odvirování - záchrana a renovace dat - školení s PC - prodej počítačů.

Software na zakázku. Rezervační systémy a mobilní a internetové aplikace.

Vývoj software a dalších služeb pro cestovní kanceláře.

Řešení operačních systémů, hardware a aplikací.

Bezdrátové připojení k internetu Webdesign Prodej: - telekomunikační techniky - osobních počítačů, kancelářské techniky Tvorba počítačových sestav