Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: -vývoj webové aplikace. -pokladní systém ENJOY© -správa IT.

Vývoj, výroba: - software - programování - internetové a počítačové aplikace - podnikové informační systémy - dokumentové a procesní portály - serverové systémy - komunikační systémy - bezpečnostní systémy.

Vývoj, výroba: - software - programování - internetové a počítačové aplikace - podnikové informační systémy - dokumentové a procesní portály - serverové systémy - komunikační systémy - bezpečnostní systémy.

Dodávky informačních technologií HW a SW. Nabízíme servis a outsourcing. Instalaci informačních systémů, projektování datových sítí, zabezpečení dat a zajištění kontroly tiskáren a kopírek v budově.

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Společnost Archa s.r.o. je firma orientující se na prodej aplikačního software a širokou oblast služeb s tím spojených. Navrhujeme a realizujeme hardware. Dodáme značková zařízení na míru. Nabízíme také operační systémy, kancelářské programy, grafické fonty a software, antiviry a další. Sestavíme Vám lokální počítače s externí správou ...

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Maloobchod, prodej, servis: - software - hardware - výpočetní technika - kancelářská technika

Prodej: - software - hardware - vybavení kanceláří.

Informační systém nastavitelný podle požadavků a potřeb zákazníka.

Vývoj, prodej: - ekonomický software pro DOS, Windows - zakázkový software - software pro internet.

Vývoj, výroba, prodej, školení: - programovací nástroje Baltík a Baltie pro děti a mládež od 4-18 let.

Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -webdesign. -webhosting.

Implementace a prodej ERP ABRA Gx Vedení účetnictví - podvojné i jednoduché Správa sítí www stránky

Nabízíme konzultační, programátorské a servisní služby Elektronickou správu dokumentů Vývoj zakázkového software a aplikací dle individuálních potřeb zákazníka. Servisní a konzultační služby Softwarové produkty a řešení Programování zakázkového software

Poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a software pro státní správu a samosprávu, školy, rozpočtové a příspěvkové organizace, Gordic" -hardware, software -školení uživatelů (nejlépe přímo na pracovišti uživatele s jeho PC i programy) -instalace software, ekonomický SW -softwarová údržba PC -komplexní služby pro organizace bez ...

Vysokorychlostní připojení k internetu Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru Servis, prodej a modernizace - počítačové sítě.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovace - kazety a tonery do tiskáren - IT poradenství.

Prodej výpočetní techniky. Reklamní a grafické studio. -tvorba webových stránek, redesign a úpravy již vytvořených stránek -SEO optimalizaci pro vyhledávače a pokročilou administraci k vlastní SEO-správě -grafické práce, reklamní činnost, zajištění velkoobjemového tisku -fotografování a filmování.

Programování, výroba, zavádění software pro potravinářskou výrobu: -pekárny, cukrárny, zpracovatelé masa, řeznictví, uzenářství, výrobny lahůdek -software pro výrobu, expedici, sklady -software pro maloobchodní prodej (pokladní systémy).

Poradenství v oblasti technologií a iformativních praktik

Služby: -tvorba webových stránek. -vývoj aplikací. -poradenství v oblasti hardware, software.

Služby: -webhosting -správa sítí Prodej, maloobchod: -hardware -software