Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Servis a prodej IT Datové služby Inženýrské služby Vývoj software

Prodej a servis výpočetní techniky ( - počítačové sestavy - notebooky - monitory - repasovaná výpočetní technika - realizace sítí - opravy PC - IT poradenství - opravy notebooků

Prodej - hardware Internetové prezentace a aplikace Webhosting Outsoourcing IT

Projektová činnost ve výstavbě Správa menších počítačových sítí.

Instalace počítačových sítí. Návrh a realizace počítačových sítí. Počítačová pohotovost -správa počítačů a počítačových sítí. Prodej: -počítače dle přání zákazníka.

Návrh, realizace a podpora podnikové informační systémy: ERP (Enterprise Resource Planning): -zlepšení Vaší produktivity a výroby -rychlejší a přehlednější reportování a finance BI (Business Intelligence): -řízení podnikových dat -sběr a shromažďování informací -reporting -inteligentní analýzy, analýza RCM (Retail Chain Manager): ...

Obnova dat z havarovaných disků, vedení účetnictví pro společnosti, prodejem funkčního prádla

Specialista na VoIP řešení . Dodavatel VoIP telefonních ústředen VS-AST. Návrh, realizace VoIP řešení od malých až po velké firmy. Cenově výhodné řešení oproti standartních analogových ústředen s mnoha nadstandardními službami v ceně ústředny. Dále realizujeme počítačové sítě a dodávku komponentů pro VoIP sítě.

Programování, údržba, úprava dat, školení u zákazníka.

PC služby, síťové služby, prodej PC

Vývoj, výroba, prodej: -počítačové skříně a spínací zdroje napětí -hardware, HW** -speciální skříně na zakázku pro IT -19 rack skříně -počítačové skříně -USB panely -zdroje pro PC -DC/DC zdroje -zdroje bez ventilátoru -DC/AC měniče -napáječe a nabíječky -dotekové senzory a obrazovky -mini ITX skříně & MB VIA EPIA.

Poradenství výpočetní techniky Kurz obsluhy počítače.

V rámci ČR jsme partnerem společnosti SIEMENS PLM. Nabízíme komplexní podporu v oblastech prodeje, implementace, technickou podporu a školení software. Školení a konzultace Jako partner společnosti SIEMENS PLM nabízíme plná základní i nadstavbová certifikovaná školení z oblasti softwarového řešení NX (CAM, CAD, CAE), Teamcenter a ...

Poradenství v oblasti software a hardware. Prodej stejnosměrných motorů, lineárních aktuátorů a solenoidů

Servis, oprava, instalace a údržba výpočetní techniky. Poradenství. KOMPLETNÍ REINSTAL -řešení problémů s Windows -urychlení počítače -prodloužení životnosti PC -optimální nastavení systému na míru uživatele -absolutní odvirování počítače -služba až do domu -úspora času, peněz i starostí. TATO SLUŽBA ZAHRNUJE: -zálohování ...

Počítačový servis, odvirování, reinstalace, záchrana dat. Návrh, realizace a správa sítí. Tvorba webových stránek včetně správy a webhostingu.

Komplexní řešení telekomunikačních technologií. Budování, správa síťové infrastruktury - návrh - projekt - realizace. Komplexní řešení informačních technologií.

Autorizovaný prodej: -počítače IBM* -počítačové sítě -software.

Poradenství: -hardware -software. Služby: -internet -zpracování dat -správa sítí.

Vývoj software, internetových aplikací. SEO optimalizace. Internetový marketing.

Nabízíme podnikový informační systém Helios, jeho implementaci, úpravu dle zadání zákazníka a školení v používání informačního systému Helios. Dále nabízíme služby spojené s informačním systémem Helios, servis hardware a software, programovaní, tvorbu webových stránek apod.

Služby: - výstavba telekomunikačních sítí (i sítí mobilních operátorů) - outsourcing - datové produkty - aplikační software.