Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - výstavba telekomunikačních sítí (i sítí mobilních operátorů) - outsourcing - datové produkty - aplikační software.

Prodej a montáž inteligentní instalace a programování systému LOXONE.

Servis - výpočetní technika Správa databází

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Práce speciálních vozidel (v režimu živností volných) -Specializované stavební činnosti -Přípravné práce pro stavby

Naše služby: - tvorba internetových prezentací - optimalizace stránek pro vyhledavače - web hosting.

Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Externí správa sítí a outsourcing IT. Konzultace v oboru výpočetní technika.

Produkty: - pokladní systémy - kamerové systémy - software na zakázku - tvorba internetových stránek - služby v IT pro GASTRO.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet

Služby, práce: -profesionální webdesign, internetové aplikace, redakční systémy, webhosting -realizace a tvorba internetových obchodů -vývoj softwaru na zakázku -tvorba grafických návrhů, 2D a 3D design, DTP, tisk -foto a filmové služby -signmaking -komplexní reklamní činnost -agenturní činnost (módní přehlídky, rauty atd.).

NeedBackup je online zálohovací služba pro domácí i profesionální použití. Zálohování se provádí plně automaticky na naše servery velice bezpečným šifrovaným způsobem. Každý soubor zálohovaný přes službu NeedBackup je uložen na dvou serverech umístěných v různých geografických lokalitách.

Autorizovaný prodej, servis: -programy KALKUL: -ekonomický software -účetnictví (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účetní programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Instalace programů KALKUL.

Vývoj a služby v oblasti IT. Tvorba a vývoj software, kompletní informační systémy pro firmy. INFORMAČNÍ SYSTÉMY: - ekonomický systém - řízení výroby - manažerská informatika - oborová řešení IDENTIFIKAČNÍ SYSTÉMY: - docházkový systém - přístupový systém - kontrola a strážní služby INTERNET: - dynamické firemní prezentace - ...

Prodej: -výpočetní a kancelářské techniky -software a příslušenství. Dále provádíme instalaci: -software -upgrade -čištění a odvirování PC -tvorbu www stránek.

Prodej podnikového finančního a účetního software pro střední a velké organizace. Poskytujeme služby institucím ve veřejném i soukromém sektoru, zejména v oblasti ICT, jako je vývoj a podpora vícevrstvých aplikací na míru či dodávka „krabicových“ řešení pro správu dokumentu, vyhledávání informací či business inteligence. Poskytujeme samozřejmi ...

Poradenství, služby: - systémy pro vnitropodnikové řízení - vyhodnocování středisek a zakázek - kalkulace, rozpočty - informace pro manažery.

Tuna elektro - stolní počítače - notebooky - monitory - tiskárny Prodej, servis, odvirování PC

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Správa počítačové sítě

Nabízíme: - strukturovaná kabeláž - optické datové spoje - mikrovlné datové spoje.

Prodej: -počítače, komponenty a příslušenství -monitory -tiskárny -skenery, modemy -instalace síťových prvků -hardwaru a softwaru včetně konfigurace -údržba, servis -telekomunikační technika -mobilní telefony -kancelářská technika -spotřební materiál -datová média -pásky, inkousty, tonery -recyklace -odborná ...

Vývoj zakázkového softwaru pro podporu projektování v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

Servis, správa a podpora počítačových systémů

Spolehlivý bleskový internet pro domácnosti a firmy. Nejlepší volba v Opavě a okolí - bleskové zřízení - nejnižší ceny - 100% spolehlivost služby - 100Mb na optické síti - 50Mb na bezdrátu - garantované (nesdílené) HOME tarify - nonstop dohled/servis - maximum doplňkových služeb IT služby - serverhousing - web/mail hosting - správa ...