Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Informační technologie.

Provádíme skládání, opravy a upgrade PC, čištění a zrychlení PC, instalace, odvirování, zálohy dat a rozvedení internetu. Instalujeme operační systém, ovladače a aplikace. Nabízíme instalace a konfigurace tiskáren či síťových prvků (routry, IP kamery). Učíme základní práci s počítačem.

Kompletní tvorba webových stránek včetně e-shopů, redakčního systému, SEO.

Pobočka. Výroba, prodej, maloobchod: - ekonomický a právní software. Služby: - zaškolení uživatelů - odborná školení ekonomického softwaru Pohoda.

Poskytování software, internetové obchody na míru, redakční systémy na míru, outsourcing - poskytování softwarových služeb. Moras tour, cestovní kancelář.

Levná výpočetní technika a komponenty. Web, správa sítí.

Internetové aplikace - mobilní aplikace pro PDA

Komplexní služby v oblasti digitálního marketingu. Tvorba webových stránek, online marketingové strategie, správa webových stránek, správa PPC kampaní a poradenství v oblasti e-commerce.

Webové stránky, webdesign, počítačový servis, seo optimalizace, grafika.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače (PC) - kancelářská technika - počítačové sítě - hardware, software. Služby: - připojení k síti internet - tvorba www stránek. Prodej, vývoj, výroba: - software. Poradenství, konzultace, školení. CAD systémy.

Vrobce informačních systémů a aplikací. Výroba: - právní informační systémy. Zpracování: - daňová přiznání, finanční analýzy, investičních záměrů, vedení obchodní agendy a CRM, firemní controling, podnikový systém, evidence prostředků.

Servis a prodej kancelářské, výpočetní a telekomunikační techniky: -počítače, PC**, HW**, hardware -tiskárny -kopírky -spotřební materiál -příslušenství k PC myši, filtry, diskety, kabely -programové vybavení SW**, software. Přestavby počítačů.

Poradenství - hardware - software. Gastronomické poradenství.

IT poradenství, tvorba www stránek.

Služby v oblasti informačních systémů.

SEO optimalizace. Správa webu. Výroba e-shopu.

Výhradní distributor produktů společnosti Altium - software i hardware, včetně kompilátorů dceřinné společnosti TASKING v České i Slovenské republice.

Dynamický katalog webových stránek poskytující registraci internetových obchodů a registraci všeobecných odkazů.

Analýza stavu společnosti. Analýza požadavků. Návrh řešení. Implementace.

Vývoj, výroba a prodej AVS přístrojů, jejich příslušenství a software. Dovážíme, distribuujeme a prodáváme aktivní reproduktory a zařízení pro bezdrátový přenos zvuku americké společnosti Audioengine

Nabídka implementace softwaru a tvorba internetových aplikací na zakázku.

Autorizovaný prodej: -počítače PC a příslušenství -hardware -tvorba a prezentace internetových stránek -zálohování dat na CD -instalace sítí -servis PC.

Kompletní podpora malým a středním firmám v oblasti IT. Prodej hardware, software, domén. Kompletní služby HW, SW, web, mail. Instalace serverů, tvorba aplikací na míru. Tvorba webu. Kompletní správa sítí se servery WINDOWS.

Nabídka účetního i IT poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, poskytování softwaru Prodej ekonomického a účetního softwaru

WebStep Linux Center WebStep LINUX ENGINEERING IBM Business Partner -správa počítačové sítě -instalace a správa linuxové servery -vývoj a provoz internetové prezentace -vývoj a provoz internetové obchody, e-shopy -vývoj a implementace software -vývoj informační systémy -prodej hardware IBM -odborná literatura se zaměřením na ...