Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Komplexní služby v oblasti internetu - poradenská činnost Webové aplikace Poskytování - webhosting

Služby a poradenství v oblastech projektového managementu a procesních optimalizací Realizace - internetové projekty Poskytování - služby a poradenství v oblasti IT

JVK Software Vývoj komplexního informačního systému Rifis: - pro podvojné účetnictví - pro výrobní a obchodní organizace - pro leasingové společnosti - dodávka informačních technologií.

Vývoj a prodej - ekonomický software.

Webdesign. Tvorba webových stránek. Programování. E-shopy. Redakční systémy. Kompletní servis a aktualizace. SEO Optimalizace. Zajištění domény a webhostingu. Práce s grafikou. Tvůrčí a produktová fotografie.

Internet, Hardware, Software, WEB publikace Připojení k Internetu od 220Kč za měsíc s DPH bez omezení. Telefonování přes Internet-VoIP Poradenství a prodej výpočetní techniky. Správa počítačových sítí.WEB publikace, programování, Wifi, IP.

Vývoj - redakční systémy pro weby, e - shopyinternetové obchody - webové stránky Webhosting Zpracování - data

Vývoj: - softwaru. Tvorba internetových stránek, webové prezentace. Služby: - konzultační a analytické činnosti.

Stavba - počítačeprodej - počítačové komponenty Servis - výpočetní technika Tvorba - webové stránky Počítačové poradenství Školení - počítačové programy - práce na počítačích

Vývoj: - software na zakázku - pro sledování a řízení potravinářské a nepotravinářské výroby - informační a poradenské systémy: - webové aplikace - redakční systémy - informační portály - prezentace. Dodávka: - systémy automatické identifikace a logistiky. Prodej, servis, opravy: - počítače - periférie, ...

Velkoobchod, maloobchod: - výpočetní technika - kancelářská technika - kabeláž - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy. .

Návrhy, tvorba: - internetové prezentace, webové stránky - redakční systémy - katalogy na míru - e-shopy. Služby: - optimalizace pro vyhledávače SEO. - propagace na internetu. Grafické návrhy, realizace, výroba: - tiskoviny ve velkých objemech - letáky - plachty - katalogy - jídelníčky - logotypy - reklamní značky.

Podpora, servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky.

Řešení SMS komunikace pro firmy. Realizace systémů pro komunikaci se zákazníky, mobilní SMS platby a Premium SMS systémy.

Poradenství - výpočetní technika.

Reklama, marketing, světelná reklama. Internetové projekty: -www* prezentací -hostingové služby -zakázkové programování. Obchodní činnost-výroba: -reklamní stojany.

Služby v oblasti hardwaru a softwaru včetně poradenství. Zpracování dat. Databanka. Správa sítí.

Tvorba a dodávka - aplikační software pro zdravotnictví ICT služby.

Prodej a servis výpočetní techniky, včetně spotřebního materiálu do tiskáren - záruční i pozáruční. Správa PC sítí. Kamerové systémy. Čistění a odvirování PC. Zálohování a obnova dat. Digitalizace dat. Tvorba www stránek. Grafika

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software, prodej HW a SW. Správa serverů a sítí. Webhosting Antivirová řešení

Konzultant, vývojář a publicista se zaměřením na internetový marketing. SEO optimalizace pro vyhledávače, SEM marketing ve vyhledávání, budování zpětných odkazů a psaní pro web neboli copywriting. Vývoj webových projektů a programování v PHP/MySQL.

Služby: -poskytování software - poradenství v oblasti informačních technologií - zpracování dat - hosting - outsourcing. Počítačové sítě - instalace, správa, servis.

Služby v oblasti automatizace Zpracování - data.

Prodej, montáž, rekonstrukce, servis: - počítače, tiskárny, sítě LAN, notebooky. Prodej: - kancelářská technika - elektronické pokladny. Návrhy, instalace, montáže: - EZS - elektronické zabezpečovací systémy - EPS - elektronické požární systémy - CCTV - kamerové systémy - přístupové systémy - satelity, antény. Služby: - ...