Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Tvorba webových aplikací na míru, e-shopy, klasické internetové stránky, SEO optimalizace, sestavování a servis PC, zajištění připojení k internetu a jeho nastavení, nastavení serverů, poradenství, správa PC pro nevidomé.

Prodej - počítačové komponenty Poradenství v oblasti výpočetní techniky

Vývoj interaktivních internetových aplikací, webových stránek, internetových obchodů či CMS a CRM systémů.

Obchodní poradenství Vývoj a dodávka - podnikové informační systémy Implementace softwarových řešení - programování na zakázku.

Vývoj software: -Gastro systém -Hotel Manager -Pokladní systém Možnost propojení firemního řetězce. Direct Marketingové služby.

Poskytuje - připojení k internetu. Webdesign Vývoj - software na zakázku.

Poradenství a konzultace: - SEO a internetový marketing.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Prodej - osvětlení Projekce - osvětlení Projekční činnost Software služby

-Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Programátorské práce inženýrské výpočty, vývoj aplikací pro složité výpočty, sestavování matematických rovnic a matematické modelování, matematická zpracování a řešení fyzikálních, chemických a dalších procesů, počítačové simulace přírodních dějů i průmyslových systémů

Webhosting, serverhosting. Instalace a správa - sítě.

Služby v oblasti informačních technologií zaměřené především pro živnostníky, malé a střední firmy: - správa počítačových sítí a serverů - konzultace v oblasti IT - návrh a realizace datových sítí.

Redakční systémy - webové stránky postavené na CMS DRUPAL - internetové obchody na PRESTASHOP

Softwarový audit Softwarové poradenství Školení - výpočetní technika

Pobočka. Informační technologie: - implementace softwaru - vývoj SW - optimalizace podnikových procesů.

Počítačová pohotovost: - servis počítačů 24 hodin denně - zálohování a archivace dat - tvorba a správa WWW stránek - správa počítačových sítí. Prodej: - počítače dle přání zákazníka - faxy OKI.

Vývoj, distribuce, servis: - software pro správu a zpracování veřejných zakázek.

Projektová činnost ve výstavbě Zpracování dat

Pomáhám firmám zvyšovat zisk prostřednictvím optimalizace webu pro vyhledávače a správou internetové reputace. Jsem SEO specialista na volné noze.

Reklamní služby Internetový marketing SEO - e - mailing Tvorba - webové stránky s redakčním systémem WEBMASTER - mobilní verze (weby pro mobilní telefony a tablety) - e-shopy a B2B/B2C řešení - informační servery a portály

Vizualizace, multimédia. Tvorba, služby: -vizualizace exteriérů, interiérů. -tvorba 3D modelů objektů. -multimediální prezentace.

Vývojář na volné noze. Programováním internetových aplikací v JavaScriptu a kódováním HTML stránek. Tvorba internetových stránek.