Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Tranis spol.s r.o. - transportní informační systémy. Tvorba a vývoj dopravního software: -programový systém Kilometrovník je určen zejména pro profesionální dopravce. Tento software umožňuje výpočet vzdáleností mezi zadanými místy, grafické zobrazení optimální trasy v digitální mapě a výpočet nákladů na přepravu. Pro ...

Sabris Vám jako systémový integrátor pomůže optimalizovat řídící procesy a razantně zefektivnit, zpřesnit, zkvalitnit a zjednodušit řízení vaší společnosti. Naše služby lze rozdělit do následujících oblastí: - systémová integrace - outsourcing - implementace produktů společnosti SAP - stálá poimplementační podpora - školení uživatelů.

Tvorba webových stránek a grafického designu.

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Dodávka - elektroinstalační materiál Revize - elektrické nářadí a spotřebičeeletroinstalační práce Zprovoznění - automatizační paletové dopravníkyprogramování - automaty SIMATIC S300, S400 Tvorba - www stránky Poradenství - hardware - software Překlady - němčina

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače (PC) - kancelářská technika - software, hardware (SW, HW) - počítačové sestavy - počítačové sítě (včetně návrhu, instalace) - serverová řešení - počítačové hry -digitální technika DVB-S, DVB-T, HDTV. Služby: - poskytovatel, provider sítě INTERNET (bezdrátové ...

Dodávka - hardwareprodej - IT informační technologie Opravy - počítače Správa - počítačové sítě

Služby v oblasti internetových prezentací. Služby v oblasti IT technologií - programování.

Prodej a servis výpočetní techniky - opravy a servis - přeinstalace a odvirování - počítačové kurzy - převody videa a hudby

Vývoj a servis: - software pro bytová družstva a realitní kanceláře - IT poradenství, konzultace, outsourcing

Dodávka, montáž: - bezpečnostní oplocení a zámky pro stroje a zařízení dle směrnice.

Poskytuje připojení k internetu. Webdesign, webhosting. Vývoj software na zakázku.

Vývoj a implementace - softwarové aplikace v oblastech řešení facility managementu.

Telekomunikační služby Bezdrátové připojení k internetu Návrh, realizace a správa - počítačové sítě

Opravy - počítače, webová prezentace, správa, zabezpečení, - počítačové sítě.

Prodej: - informační kiosky - průmyslové klávesnice.

Služby: - webdesign - webové prezentace, dynamické webové stránky - správa webových stránek, správa webu - vytvoření internetového obchodu, eshopu - SEO optimalizace stránek pro internetové prohlížeče - grafické práce: - návrhy firemního loga, vizitky, propagační materiály.

Společnost EDITEL CZ patří mezi přední dodavatele kompletních řešení pro výměnu elektronických dokumentů mezi firmami, integraci aplikací a síťové služby s přidanou hodnotou. Produkty a služby: - EDI a integrace - elektronická fakturace - digitální archiv - bankovní produkty - security produkty

Unlimited Services se specializuje na poskytování kvalitních a komplexních služeb v oblasti outsourcingu IT a správy počítačové sítě, prodeje hardware, software, servisu, poradenství a oprav počítačů a s tím spojených služeb dle požadavku zákazníka.

Nabídka komplexního servisu převodu dat do elektronické podoby a kompletního počítačového zpracování elektronických prezentací.

Servis: -PC a počítačové sítě -zrychlení PC -zálohování a záchrana dat -instalace -školení. Služby konstruktérské kanceláře: -tvorba výkresů pro průmysl (dxf, dwg) -profesionální služby v softwaru Autodesk Inventor.

Dodávka - projekty a kompletní dokumentace strukturované kabeláže datových rozvodů, výpočetní techniky, datových přenosů.

Prodej, servis: - výpočetní technika - informační systémy.

Maloobchod, prodej: - počítače, doplňky - počítačové sítě - tiskárny. Služby, servis: - internetové prezentace - dohledové systémy - datová úložiště.