Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - IT poradenství, konzultace - IT outsourcing - kompletní zajištění IT části podniku: - správa informačních a komunikačních technologií - správa serverů - vzdálená správa sítí - bezpečnostní a detektivní agentury - poradenství a analýzy obchodních procesů - margetingové služby. Vývoj a prodej: - kancelářský ...

Služby: -počítačové. Zprostředkování: -obchodu a služeb. Nabídka služeb v oblasti IT.

Služby: - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, firemní webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače - realizace počítačových sítí.

Vývoj dodávka a servis řídících a monitorovacích systému. Realizace systémů domácí automatizace (chytré domy). Webové stránky - tvorba, optimalizace.

Zabýváme se dohledem a údržbou firemní IT infrastruktury a výpočetní techniky. Provádíme správu a údržbu počítačů, sítí i serverů, zajišťování bezpečnosti, zálohování dat, softwarový audit. Zajistíme kvalitní a efektivní obsluhu zákazníků zákaznickou linkou a call centrum. V případě jakýchkoli nesnází poskytneme rychlý servis. Pořádáme školení v ...

Projekce, poradenství, konzultace - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení a ohřev vzduchu - vlhčení a odvlhčování Vývoj - specializovaný software a oborové programy pro vzduchotechniku, větrání, klimatizaci

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika -software -vybrané produkty spotřební elektroniky -operační a kancelářské systémy -fotoaparáty, GPS -zabezpečovací a kamerové systémy. Služby: -tvorba www stránky -počítačové sítě-networking -internet-webdesign, webhosting -grafická tvorba a tisk - DTP, PrePress.

Internet Sázava. Služby: - internetové připojení - internetová televize - webdesign - tvorba webových prezentací: - osobní webové stránky - firemní webové stránky - VOIP telefonie - výstavba sítí, správa sítí: - LAN, optické sítě - WAN - wifi sítě - poradenství. Oprava, servis: - výpočetní technika: - ...

Grafika, programatořina, tisk, vývoj, telekomunikace, překladatelství.

Poradenství pro snížení provozních nákladů zjednodušením a zrychlením současných obchodních a administrativních procesů ve vaší firmě.

Činnost: -CAD/CAM systémy pro strojírenství (SOLID EDGE) -geografické informační systémy -elektronické archivační systémy -elektronické systémy správy dokumentů -zpracování dat, digitalizace map a výkresové dokumentace -dodávky špičkového HW a SW -technický a sytémový servis. -CAx systémy pro strojírenství -geografické ...

Vývoj software na zakázku, tvorba webových aplikací, kompletní řešení od analýzy problému až po zaškolení uživatelů.

Vývoj, výroba, prodej: - informační systémy a technologie - komunikační systémy a technologie - Data processing system.

Prodej, servis: - nové počítačové sestavy, servery - počítačové komponenty, monitory, příslušenství, spotřební elektronika, mobilní telefony a mnohé další.... - notebooky a mobilní PC - správa firemní a domácí sítě - upgrady PC.

Telekomunikace, Eurotel, Contactel. Zastoupení-PALM, PDA-GPS. Elektronický obchod(telefony- příslušenství, kapesní počítače- příslušenství). Výroba, vývoj: -počítače -počítačové hry -software.

Stormware s.r.o. - certifikovaný specialista systému POHODA Autorizovaný prodej a záruční servisní středisko digitálních tiskáren KYOCERA. - PC Lynx a Premio.

Webdesign, tvorba www stránek, především pro malé firmy. Podpora malých firem v olomouckém kraji při zahájení a rozvíjení prezentace na internetu. Reklama na internetu - PPC reklama - poradenství, tvorba a vyhodnocení reklamních kampaní, zkušební kredit zdarma. Tvorba sw na zakázku.

Servis a poradenství - výpočetní technika Připojení k internetu

Práce s PC-instalace programů, instalace nových komponentů a jejich oživení, diagnostika závad, poradenská činnost. Zámečnické práce, drobné opravy všeho druhu. Malování interiérů, pokládka plovoucích podlah, Kompletní dodávky průmyslových podlah, jejich opravy a rekonstrukce. Montáž sádrokartonů. V případě zájmu nebo dotazu mě neváhejte ...

Tvorba www stránek a internetových obchodů Programování projektů na míru Webhosting Grafické návrhy SEO optimalizace

POČÍTAČE RADLICKÁ. Autorizovaný prodejce a servis počítačů Brave. Kompletní servisní činnost v oblasti počítačů. Hardware: - montáž PC - čištění, opravy periférií a mechanik - opravy PC - instalace karet, HW.

Výpočetní technika - výpočetní technika - tisková řešení - servis a služby - tvorba www

Servis - hardware, software pro mobilní zařízení, správa, sítě.