Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Výpočty vaček pro soustružnické automaty, počítačové programy na zakázku.

Výroba - www stránky, webdesign - grafický desing - redakční systémy - internetové obchody - zakázkové programování

Reklamní činnost Poradenství - výpočetní technika

Outsourcing. Správa sítě. Prodej ekonomického systému POHODA a jeho implementací.

Konzultace, poradenství, školení: - informační technologie. Dodávka hotových informačních systémů, vývoj a implementace software na zakázku.

Vývoj: - ekonomické software. Zakázkové programování stávajícího softwaru.

Služby: -vývoj software. -instalace a správa serverů.

Porovádí - integrace aplikacívývoj a implementace - softwarová řešení Outsourcing - konzultace a analýzy.

Prodej, oprava, servis: -hardwarové vybavení. Služby: -správa firemních počítačových sítí. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba www prezentace (webová stránka), webdesign. Vývoj, prodej, instalace, poradenství: -software: -obchodní informační systém eCompany - zaměřeny na ...

Vývoj a dodávka: - informační technologie a ekonomické informační systémy.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Zámečnictví, nástrojářství

Postaráme se o Vaše počítače. Poskytujeme rozsáhlé portfolio služeb, z nichž za klíčové považujeme správu počítačových sítí.

Tvorba a vývoj webových aplikací na míru. Programování e-shopů, www stránek, internetových prezentací. Tvorba databázových aplikací. Služby: -zřízení Internetového obchodu -poradenství v oboru IT.

Služby: - výroba, dodávka software (SW) na zakázku od návrhu struktury, grafického zpracování až po implementaci u zákazníka.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství. Návrh, výstavba: - PC sítě.

Vývoj, prodej, servis: - informační systémy.

Dodávky a integrace: - výpočetní technika a sítě LAN zejména pro speciální použití včetně kamerových, přístupových a prezentačních systémů, pozemní letecké techniky a leteckého vybavení, simulační techniky a speciálního vybavení.

Internet: - ucelené řešení internetových služeb, které zahrnují připojení do sítě Internet, provoz aplikačních serverů a především vývoj webových aplikací. Intranet.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-poradenství v oblasti ICT -databáze, firemní ERP -správa sítě -tvorba webů -webhosting

Školení - tabulkový procesor EXCEL, včetně VBA (makra) - zákaznické aplikace v Excelu

Poradenství - správa informací Správa - databáze Poradenství - telekomunikace - telekomunikační sítě Správa - datové sítě

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Prodej - hardware Servis - výpočetní technika - tiskárny Prodej - software.

Dodávka - WIFI komponenty Připojení k internetu Server hosting Správa sítě.