Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: -komplexní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů -optimalizace tiskového prostředí -skenování dokumentů, zpracování dat, DMS/ECM systém InDMS, OCR systémy, Workflow, archivace, skartace, servis a prodej IT technologií, náhradní plnění.

Software pro správu a údržbu strojů ve strojní výrobě. - instalace i správy počítačových sítí pro domácnosti a podniky. Prodej, maloobchod: - počítačové komponenty - výpočetních sestavy

S-computer Servis osobních i firemních počítačů. Návrhy komplexních řešení pro vaší firmu v oblasti IT, datových sítí, bezdrátových sítí, zabezpečení komunikace v internetu, LAN, WLAN.Modernizace Vašich zařízení, profylaxe, pravidelné prohlídky zařízení. Prodej výpočetní techniky.

Nabízíme: - komplexní IT řešení s grafickou podporou orientovanou převážně do oblastí provozně-technických informačních systémů (PTIS), - informační systémy pro správu majetku (ISSM), - geografické informační systémy (GIS), - informační podpory činností facility managementu (CAFM), - tvorby, zpracování, správy, atributové a topologické ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (vyjma zboží v příloze 2 a 3 cit. zák.) -Poskytování software -Pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor včetně poskytování i jiných než základních služeb spojených s pronájmem

Zabýváme se správou sítí, zajištěním logistiky a evidencí hardwaru i spotřebního materiálu. Nabízíme outsourcing počítačových sítí.

Prodej: - software. Výroba: -elektronické aplikace.

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Prodej, servis: - počítače včetně příslušenství - síťové prvky - softwarové vybavení - ozvučovací aparatura - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy. Opravy: - průmyslová technika - spotřební technika

E-shop - spotřební elektronika - MP3 - kamery - fotoaparáty - telefony - faxy - hardware Prodej - hardware Návrhy, realizace, správa - počítačové sítě Zálohování a archivace - data

Prodej výpočetní techniky: -notebooky -tiskárny -software -internet

Průmyslová automatizace, dodávky řídicích systému na klíč. Zakázkový vývoj software. Technologie: .NET, Java, SQL. OS: Windows, Android.

Prodej, výroba: - hardware - www stránky - webové aplikace a prezentace - software.

Komplexní služby v oblasti IT: - správa firemních sítí - prodej a servis značkových i montovaných PC dle přání zákazníka - prodej hardware, software včetně příslušenství a spotřebního materiálu - instalace počítačových sítí (strukturovaná kabeláž, WiFi sítě) - instalace kamerových systémů a zabezpečovacích zařízení - opravy počítačů, ...

Tvorba: - software na zakázku. Grafické práce.

Komplexní IT řešení firem. Správa serverů. Tvorba aplikací na míru pod operační systémy Windows i Linux

Grafický design Internetové obchody - výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové sítě.

Služby: - vývoj informačních systémů - tvorba webových stránek - serverhosting, webhosting - SEO optimalizace - webdesign - PPC (Pay Per Click) - internetový marketing.

Vývoj, prodej: - ekonomický software AUTOPLAN - Automapa, Kniha jízd, Cestovní příkazy a náhrady pro tuzemské i zahraniční pracovní cesty.

Poradenství a distribuce software v oblasti disaster recovery, zálohování a virtualizace. Zastoupení Acronis, Parallels a StorageCraft.

Vývoj a výroba - automatizační technika - řídící systémy Poradenství - LINUX