Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Připojení k internetu: - návrh, výstavba a správa počítačových sítí - poradenství se software a hardware - prodej a konfigurace software a hardware.

IT konzultace, infrastrukturní architektura. Administrace serverů - Linux, Solaris, HP-UX, FreeBSD. Middleware - WebLogic, GlassFish, Tomcat. Databáze - PostgreSQL, MySQL, Ingres, Oracle. Virtualizace - Xen, VMware, OpenVZ. Development - Python, Java, Groovy, bash, PHP. Profesionální managed hosting.

Maloobchod: -motorová vozidla, příslušenství. Montáž opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Servis nonstop: - PC, záchrana dat.

Prodej - digitální měřící technika - výpočetní technika Správa - počítačové sítě.

Tvorba internetových stránek, webdesign, úpravy redakčních systémů a SEO optimalizace. Tvorba 2D a 3D animací. Testování SW, programování aplikací v C/C++.

Velkoobchod - počítače Poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Společnost Vision Praha s.r.o. se zabývá tvorbou a implementací profesionálních ekonomických systémů, dodávkami výpočetní techniky (výkonné síťové servery, pracovní a grafické stanice, hardwarové komponenty a periferie, sítě) a realizacemi integrovaných řešení. Management kvality je certifikován podle norem 9001:2000.

Prodej - program METROLOG na evidenci, kalibraci a výpočet způsobilosti všech druhů měřidel

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Data - zálohování

Návrhy a montáž - počítače na míru Návrh, správa, výroba - www stránky Poradenství - hardware - software Tvorba a správa - datové sítě Školení - výpočetní technika.

Činnost: - IT služby - outsourcing - infrastruktura firem (sítě, hardware) - optimalizujeme telekomunikační služby (internet, VPN) E-shop: - počítače - výpočetní technika - fotoaparáty - mobilní telefony - tiskárny

Realizace - kamerové a zabezpečovací systémy Servis - počítače - notebooky Poskytování - připojení Stavba a správa - počítačové sítě

Informační systémy (software) pro lesnictví, zemědělství, životní prostředí, státní správu.

Konzultace, ochrana, poradenství: - hmotného majetku. Ochrana informací.

Prodej - digitální fotoaparáty - počítačové komponenty a sestavy - notebooky - příslušenství - monitory, tiskárny, scannery - produkty V7, GENIUS - CD - R a RW média, minidisc, diskety - čistící prostředky pro PC - stojany a pouzdra na CD síťové prvky INTELLINETprodej a instalace včetně ...

Softwarové projekty: - ekonomika - emise - doprava - odbyt - majetek Programové a technické vybavení počítačů Informační technologie Prodej počítačů. Instalace počítačových sítí Výroba www stránek Komplexní řešení připojení pro malé i velké firmy k internetu.

Nabídka softwaru pro tesařské konstrukce, dřevostavby, srubové stavby a schody