Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: -software pro ekonomiku, ekonomický informační systém WINROY pro malé a střední podniky v oblasti výroby, služeb i obchodu -software pro oblast řízení zakázek na bázi klient-server -tvorba WWW stránek. Prodej, servis: -počítače -počítačové sítě -zřizování připojení k internetu.

Maloobchod, prodej: -počítače KPCOMP -počítačové sítě -notebooky Internet: -vývoj E-COMMERCE -vývoj a provoz extranetových systémů Reklama: -DTP -grafika

Prodej, servis: - výpočetní technika Tvorba: - www stránky Správa počítačových sítí

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

COMPANER, software řešení: - centrální i individuální úložiště dat - propojené kanceláře - aplikace na chytrých telefonech a tabletech - pluginy, aktualizace - evidence zákazníků - obchodní případy - obchodní nabídky - objednávky - produkty - metodika, pracovní postupy (kolegové, podřízení) - funkce řízení a práce týmu - kontrola úkolů ...

Prodej: - prefabrikovaných železobetonových jímek - septiků - žump - vodoměrných šachet - nádrží na vodu - nádrží na technologické kapaliny - revizních šachet - kolektorů - čistíren odpadních vod Zajišťujeme zpracování ekonomických informací, softwarové a hardwarové služby. - prodej a systémové nastavení počítačů - ...

Výroba a dodávky ekonomických informačních systémů.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Prodej a servis počítačů APPLE a příslušenství. Prodej tiskáren s spotřebního materiálu pro tisk. Návrhy a realizace počítačových pracovišť.

Firemní informační systémy, software pro řízení skladového hospodářství, maloobchodní i velkoobchodní aplikace, správa sítí.

Prodej - hardware Servis - hardware Servis - software

Servis (SW/HW), bazar, prodej mobilních telefonů, notebooků, PC a další elektroniky. Prodej příslušenství k mobilním telefonům, instalace počítačových sítí, zabezpečovacích systémů.

Vývoj, výroba a distribuce: - ekonomické systémy a software pro daňové a účetní kanceláře.

Vývojem, dodávky informačních technologií v oblasti ekonomických a evidenčních systémů. Prodejní systém KASA.

Nabídka vývoje databázových aplikací a aplikačních softwarů.

Poradenství, dodávka: -software -hardware.

Projekty, dodávky informačního řídícího systému Energis: -analýza aktuálního stavu -návrh implementace IŘS Energis -realizace projektu -zaškolení uživatelů -servis a údržba produktů -technická podpora.

IDIADA CZ a.s. Pobočky: Liberec, Mladá Boleslav - Dodavatel CAD/CAM/CAE systému CATIA včetně služeb - Dodavatel PDM systému SmarTeam včetně služeb - Dodavatel CAx aplikací - CATIA konstrukční kancelář - Technické výpočty (FEM) - Dodavatel hardware značek HP, IBM, SGI, SUN

Prodej, maloobchod, oprava: -výpočetní technika -počítače -DVD mechanika a jiné -kompletní servis GSM -odblokování telefonů, výměny displejů a jiné.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Instalace a správa počítačových sítí včetně technologie Wi-Fi. Instalace linuxových severů a routerů. Bezdrátový internet.

Dodávka: - hardware. Správa: - datové sítě.

Vývoj: - software na zakázku pro firmy, školy a organizace.

Výpočetní technika-prodej, servis: -dodávky hardware a software -projekty a dodávky počítačových, telekomunikačních sítí -informační systém CFS -ekonomické poradenství.