Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Dodávka: - hardware - náplně do tiskáren. Servis hardware. Poskytování poradenství v oblasti IT. Výstavba a údržba počítačových sítí.

Program pro finanční analýzu ekonomických dat firmy - FinAnalysis. Ekonomické systémy ABRA pro firmy, zaměřené na ochod, služby, výrobu. I pro neziskové organizace a účetní firmy. Podvojné účetnictví, daňová evidence. Aplikace je určena pro rychlou analýzu ekonomických dat spojenou s možností tvorby grafických výstupů, které mohou být součástí ...

Prodej, servis: ABRA: -kompletní ekonomický software -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -mzdová agenda -poradenství -externí služby.

Služby: -poskytování internetových a datových služeb -správa a servis IT -outsorcing -SW & HW.

IT řešení nebo služby v oblasti software: -Implementace Systému řízení provozu a údržby - CoBrain+™ -Řízení provozu -Směnový deník -Úkoly -Informace -Dokumentace a odkazy -Řízení údržby -Kniha závad a údržby -E-maily -Protokoly a odkazy -Registr všech zařízení/kontaktů/událostí firmy -Analýza a návrh softwarových ...

-IT služby -tvorba internetových obchodů -Webdesign -grafické práce Prodej: -počítače, notebooky, All in one, tablety

Vývoj a distribuce softwarového CAD systému VariCAD. Pro své zákazníky prodej a servis výpočetní techniky a periferií a školení software, telefonická podpora i podpora po Internetu.

Vývoj, výroba, prodej, maloobchod: -programy pro statiku, dimenzování, zakládání a geotechniku.

Projekt FINAPP vznikl v roce 2000 jako důsledek přirozeného vývoje podnikatelského prostředí v ČR, kdy si již většina malých i středních firem uvědomila potřebu aktivní práce v oblasti změny přístupu k vnitropodnikovým procesům a potřebu kvalitních a ověřených informací pro podporu profesionálního rozhodování na všech úrovních společnosti. ...

Ekonomické poradenství Lektorská činnost - účetní software Účetnictví - vedeníoutsourcing - mzdová a personální agenda Investiční poradenství Znalecké posudky - obor ekonomika (ceny a odhady movitých věcí) - obor kybernetika (výpočetní technika) Poradenství - software Lektorská činnost ...

Poradenství v oblasti informační technologií (hardware & software). Tvorba webových stránek, e-shopu, redakční systémy, design, programování mikroprocesorů, aplikace a individuální projekty. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, webové portály, hostingové a související činnosti.

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -tiskárny, monitory -telefony, faxy -kalkulačky, diáře -počítačové programy -počítačová literatura. Služby: -přestavba starších počítačů -sběrna razítek.

Nabízíme moderní a uživatelsky přívětivý ekonomický informační systém ALFA pro vedení podvojného účetnictví, skladového hospodářství, mzdy a personalistiku, fakturaci i pokladní prodej. Instalace a předvedení zdarma

Tvorba osobních a firemních webových prezentací. SEO optimalizace pro vyhledávače. IT poradenství. Prodej výpočetní techniky.

Zpracování - účetnictví mzdy Implementace - podnikové informační systémy Helios Orange Pronájem - účetní software

Nabízíme systém pro řízení vztahů se zákazníky, ekonomické a účetní systémy, podnikové a databázové aplikace, analýzu a vývoj software na zakázku.

Dodávky a servis datových sítí jak metalických tak bezdrátových včetně rozvodů a správy. Montáže a dodávky telekomunikačních sítí optických metalických a WiFi 2, 4GHz a 5GHz a 10GHz Montáže kamerových a bezpečnostních systémů Provádíme instalace a vzdálenou správu SERVERU Webhosting, registrace domén Tvorba webových stránek a ...

Provádíme: -fotografování -tvorba webových stránek a aplikací -návrh a programování software (C, PHP) -správa Windows i Unix serverů a počítačových sítí a jejich bezpečnost.

Zabýváme se vývojem zakázkového softwaru, poskytováním služeb formou outsourcingu a konzultační činností v oblasti informačních technologií. Pomůžeme vám nalézt optimální řešení, zajistíme systémovou integraci a hladký provoz.

Výroba: - webové stránky, e-shopy, multimediální prezentace. Internetové knihkupectví Amazonek.cz

Opravy - výpočetní technika Zprostředkování, poradenství - připojení k internetu Poradenství - výpočetní technika

Výroba, dodávka: - obchodní systémy zaměřené zejména na řízení zákaznických vztahů.