Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Dodávka - hardware - software Servis - hardware - software Připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Vinotéka - sudová a lahvová vína. Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis PC - prodej HW, SW - programování - tvorba WWW stránek.

Společnost d-Health s.r.o. se zaměřuje na technologie mobilního sběru dat a s tím související služby v oblasti IT infrastruktury, radiofrekvenčních řešení, vývoje a implementace mobilních aplikací a softwarových komponent na míru.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Dodávky webových aplikací platformy abc Suite. Komplexní řešení firemní IT struktury: - Document management system - elektronická podatelna - kontaktní centrum - webový publikační systém

Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

Nabízíme komplexní dodávku softwarového řešení. Dodáváme vývojový framework CodePlant. Podporujeme vývojové týmy. Poskytujeme školení v oblasti.

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Návrhy, konstrukce, vývoj, výroba a montáž jednoúčelových zařízení a strojů. Poradenství v oblasti optimalizace výrobních a řídících procesů. IT poradenství.

Softwarová společnost zaměřená na poskytování ucelených řešení tvorby informačních systémů.

Informační systém, software pro podporu marketingových a prodejních činností farmaceutických společností.

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Vývoj, výroba, distribuce: -software určený k řešení logistiky dopravy, spedice a pro evidenci a administrativní správu silničních vozidel, strojů a jejich obsluhy.

Tvorba a optimalizace: -firemní a osobní stránky -registrace do katalogů

Poskytování geografického informačního systému..

Design, corporate identity, grafické návrhy, tvorba tištěných i interaktivních prezentací a aplikací. Reklama. Interiérový design komerčních prostor.

Dodání, zavedení a udržování ekonomického informačního systému "IIS Ekonom" Vlastnosti ekonomického informačního systému: -klient server+možnost distribuovaného zpracování -operační systém NT, W2000, W2003 -stanice NT, W2000, XP -databáze Microsoft Sql Server, Oracle -propojení s MS OFFICE Obsahuje: -Saldokonto dodavatelů, ...

Služby: -zemědělský software -dodávka technologie pro živočišnou výrobu -chov skotu a prasat.

Poskytování software, programátorské služby: - vývoj zakázkového SW, www prezentací a aplikací - správa webu.

Specialista na inplementaci informačních systémů se zaměřením na poskytování komplexních služeb.

Prodej, dodávka, servis technologie, poradenství, reklamní servis: -materiály a zařízení na výrobu reklamy -samolepící fólie -aplikační pásky -deskové materiály -materiály pro digitální tisk -laminovací materiály -materiály pro sítotisk a ofsetový tisk -materiály pro GERBER EDGE technologii -orientační systémy -světelná ...