Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vývoj a prodej softwaru pro státní správu a samosprávu.

Centrum sdílených služeb.

Poradenství v oblasti telekomunikačních služeb, hardware, software. Zpracování dat. Správa sítí. Pronájem nemovitostí a nebytových prostorů.

Nabízíme poradenství v oblasti IT. Zabýváme se vývojem a implementací systémů s možností outsourcingu.

Návrhy, realizace a správa: - datové a počítačové sítě. Dodávky a údržba informačních systémů. Poskytování připojení k Internetu. Prodej a servis: - výpočetní technika. Dodávka a servis: - telekomunikační technika.

Nyní je Aegis moderní společností, která poskytuje služby především v oblasti: - vývoje software - konzultace - školení. Pracovníci Aegisu se podílí na vývoji software a to jak formou zapojení do programátorských týmů u svých zákazníků, tak i vývojem vlastních produktů.

Vývoj technologií pro datové sklady a OLAP systémy Komplexní služby v oblasti realizace manažerských informačních systémů založených na vlastní technologii - DATOS tools

Poradenství a zavádění IT pro výrobní a obchodní podniky..

Zabýváme se vývojem elektroniky, software a hardware a automatizací. Vyvíjíme systémy pro čtení registračních značek (rozpoznání SPZ) a parkovací/přístupové aplikace.

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Informační technologie, systémová integrace. Jsme partner IBM, HP, MICROSOFT, SYMANTEC a CISCO. Poskytujeme služby správy sítí, bezpečnost, migrace serverů, intranet, terminál server, tenký klient, mobilní kancelář, helpdesk, čárový kód, SAN storage.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.

Průmyslová automatizace, dodávky na klíč: -projektování -silnoproudá zařízení -měření a regulace -řídící systémy. Prodej, realizace dodávek: -kompletní elektromateriál -přístroje měření a regulace -řídící a automatizační technika TECO (TECOMAT, TECOREG), SIEMENS(SIMATIC) -systémový software (SW). Kompletní montáž: ...

Nabízíme služby spojené s: - nasazením a provozem software AltusVARIO = základní stavební kámen aktivit společnosti. Altus VARIO: - podnikový software kategorie "all-in-one ERP / CRM systém" určený ke zpracování veškerých firemních agend. - konzultace a školení uživatelů

Vývoj software: - databázové aplikace a informační systémy v technologii FileMaker® - jakákoliv databázová řešení, programy NA MÍRU - pro operační systémy Mac OS X (Tiger, Leopard, Lion).

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.

Služby: - řízený nákup hardwaru, optimální způsob licencování SW - návrh a kompletní vybavení na klíč, bezdrátové technologie, zabezpečení, provoz a správa - připojení k internetu, zabezpečení a optimalizace provozu - připojení s firmou z domova, propojení kanceláří a poboček - řízení tiskového prostředí a optimalizace nákladů na provoz a ...

Tvorba softwarových aplikací pro operační systém Windows. Správa a údržba softwarového vybavení. Tvorba internetových prezentací. Implementace internetových obchodů. Serverhostingové služby, Webhosting. Konfigurace sestav podle požadavků zákazníka dle potřeby a využití výpočetní techniky. Modernizace, opravy výpočetní ...

Dodávka, prodej: -ZEIS modulární ekonomický systém pro podvojné účetnictví -speciální programy pro zemědělskou výrobu. Služby: -instalace programů, zaškolení obsluhy, převod dat, hotline, metodický dohled, poradenství -vedení účetnictví, audit -ekonomické poradenství. Obchodní zastoupení fi. PROFEX AM, spol.s r.o. -pro okres ...

Společnost MATERNA patří k předním nezávislým poskytovatelům služeb IT.

Služby: -projekce: -informační systémy, systémová integrace při realizaci -ochrana, bezpečnost informací v informačních systémech -expertizní posuzování navrhovaných i realizovaných informačních systémů -konzultace, poradenství: -tvorba informačního systému -organizace: -kurzy (osobní počítače, programové vybavení).

Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Společnost CDSw – City Data Software s.r.o. byla založena v roce 1992 v Praze. Jejím základním předmětem podnikání je: - poskytování programového vybavení - automatizované zpracování dat - manažérská činnost v oblasti využití výpočetní techniky. Hlavním zaměřením firmy v oblasti poskytování programového vybavení je vývoj ...

Specializujeme se na nástroje pro správu obsahu (CMS, WCMS, ECMS, redakční a publikační systémy). Nabízíme kvalitní řešení Open Text Web Site Management (RedDot) a Sitecore vhodná pro nasazení v rámci firemních, produktových nebo projektových prezentací, portálů, intranetů či extranetů. V naší nabídce naleznete také eshopy, B2C a B2B platformy ...