Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vyvíjíme softwarové a databázové aplikace na zakázku. Poskytujeme kompletní návrh a realizace datových sítí a instalaci hardware a software.

Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

- profesionální virtuální prohlídky - speciální 3D prezentace - webdesign - fotografické služby - letecké virtuální prohlídky ( do 250m) Jsme na trhu od 2004 a přinášíme vždy technologické novinky.

Naše společnost je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblasti digitalizace, zpracování a správy dokumentů, ať se již jedná o zpracování na zakázku formou služby či dodávku systémů pro digitalizaci, zpracování a správu dokumentů „na klíč“. .

Vývoj: - internetové a intranetových databázové aplikace určené pro komunikaci mezi množstvím vzdálených uživatelů a centrem - vstup dat, jejich verifikace, prohlížení.

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Správa IT, kompletní servis. Údržba hardware a software. Správa serverů a počítačových sítí. Vzdálená podpora přiřešení problémů. Servis a poradenství pro domásnosti: - instalace, PC a periferií - odstraňování problémů, odstranění virů - internetové připojení. Tvorba www stránek.

Prodej, poradenství: - počítače - software

Dodavatel právního software ZákonyČR onLine a SmlouvyČR onLine. ZákonyČR onLine: -zákony, vyhlášky, nařízení vlády, metodické pokyny, sbírky zákonů -úplná aktuální i historická znění právních předpisů od roku 1945 -systém vyhledávání dle čísla předpisu, roku nebo klíčového slova -špičková technologie-lematizace vyhledává všechny tvary ...

Opravy počítačů. Servis počítačů online: Instalace nových programů, zaučení, odvirování, vyčištění a zrychlení Windows, reinstalace Windows, vyhledání a instalace ovladačů, ... Kurzy PC, grafiky, úpravy fotografií. Počítačová grafika: Svatební oznámení, etikety na kořenky, fotoalba, flashové animace. Tvorba webových stránek. Outsourcing IT, ...

České grafické systémy OtherCAD.

Nabídka zpracování dat, správy sítí, poradenství v oblasti hardwaru a softwaru, reklamních činností. Poradenské a konzultační služby pro oblast IT.

Výpočetní technika: -prodej -servis. Software, hardware.

Softwarově-poradenská firma specializující se na oblast Java technologií. Zabýváme se informatikou. Outcoursing, realizace informačních systémů na míru.

Vývoj software na zakázku, tvorba webů a mobilních aplikací, poradenství v oblasti IT, cloud computing

Projekce. Projektová činnost: -vodohospodářské stavby. -informační systémy a vývoj software pro vodohospodářskou infrastrukturu (VHI).

Výroba, prodej: -brusné vějířové lamely, hlavy s vějířovými lamelami. Vývoj, dodávka: -software na zakázku. Služby: -vývoj CAD/CAM aplikací pro obuvnický průmysl -tvorba webových stránek - webdesign, webhosting.

Autorizovaný partner Google pro řešení Google Apps. Nabízíme poradenství.

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Poskytujeme služby v podobě nabídky softwaru, elektronického nástroje pro zadávání a správu veřejných zakázek.

Softwarová firma. Pokladní systémy: - obchodní, restaurační a hotelové systémy.

- Webdesign - Multimediální prezentace - Software - Hardware

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Tvorba internetových prezentací, online marketing, využití sociálních sítí, vývoj a implementace aplikací na míru.