Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Servis a opravy: -HTC, Apple, BenQ, Pentax, Pentacon, NCR, MIO -výpočetní technika Hewlett-Packard -výpočetní technika -digitální fotoaparáty a tiskárny. Služby: -implementace komplexních informačních systémů -projektování a realizace datových sítí. Prodej a servis: -počítače -výpočetní technika.

Společnost GAUZY, s.r.o. nabízí kompletní portfolio služeb z oblasti Informačních a telekomunikačních technologií (ICT) pro drobné podnikatele, malé a střední firmy a velké korporace. K našim klientům přistupujeme vždy individuálně tak, aby naše služby plně pokryly jejich potřeby za efektivní cenu bez nutnosti větších investic.

Tvorba: - malé internetové a wapové aplikace. Software pro řízení lékárny: - poradenství - HOT LINE - prodej a instalace - školení uživatelů Potisk ( na objednávku ): - papírové etikety.

Nabídka, služby, práce: -správa počítačových sítí -zálohování dat a webových služeb

Obchodování se softwarem pro řízení podniků. Dodávky specializovaných e-business řešení.

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Činnost firmy spočívá na jedné straně v systémové integraci t.j. konzultační činnosti a podpoře při zavádění PLM systému CATIA a souvisejících produktů včetně komplexního návrhu a dodávky HW a na druhé straně v poskytování inženýrských služeb, realizaci technických projektů, konstrukčních a technických řešení ve strojírenství a technického ...

Lesnické informační systémy - Informační systémy pro menší a střední podniky v oblasti lesnictví, státní správy a samosprávy. Na webových stránkách naleznete mnoho informací o softwaru pro lesnické firmy.

DS Soft Olomouc, spol.s r.o. poskytuje výroba a vývoj softwarů. vývojem, implementací a podporou dvou informačních systémů: Envis® LIMS.NET - laboratorního informačního manažerského systému Envis® EFA.NET - informačního systému pro facility management

Vytváření firemních databází. Návrhy a montáž počítačových sítí, prodej mobilních telefonů a příslušenství, školení v oboru IS/IT.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Nabídka komplexní realizace informačních systémů i počítačových sítí. Vývoj zakázkových aplikací a tvorba multimediálních prezentací.

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Dodávky, poradenství: -programy, zpracování dat -software Maloobchod, prodej: -kancelářské zařízení -počítače -software Vývojové práce: -software pro řízení a regulaci kotelen -software pro řízení a regulaci vzduchotechnik -software dispečerských systémů -software průmyslové regulace dle požadavků -software na klíč (oživení, ...

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Auriga Systems je poskytovatel služeb a řešení z oboru informačních a komunikačních technologií. Orientuje se na oblast informační bezpečnosti. Tým konzultantů společnosti Auriga Systems dokáže na míru pro každého svého klienta navrhnout efektivní a bezpečné ICT řešení, poskytnout celou řadu outsourcingových služeb a optimalizovat jeho investice a ...

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Výroba 3D počítačové animace, tvorba 3D modelů, interaktivní tvorba ve Flash, Flash programování, výroba internetových her, facebook aplikace a propagační hry, mobilní aplikace pro Android a iPhone.

Vývoj, dodávky: - Systém SSP: - vizualizační a řídicí systém, který najde uplatnění všude tam, kde je třeba vybudovat moderní rozhraní mezi člověkem a technologickým procesem na bázi osobního počítače v kancelářském, nebo průmyslovém provedení - jednotný pohled na výrobní technologii - přehledná a srozumitelná grafická ...

-Profesionální řešení pro Vaše fakturování, dodací listy, výdajové a příjmové doklady, skladové hospodářství... -Chcete rychle a přehledně vyřizovat zakázky ve svém baru, kavárně nebo hotelu? -Pořádáte závody a čas na stopkách Vám příjde nepřesný nebo né vždy odhadnete start nebo cíl? Zkuste použít automatickou časomíru SportTimeX. ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, bazar: - výpočetní technika, počítače - údržba malých podnikových sítí - záchrana dat z disků a CD - výroba WWW stránek, vizitek, vizitky, vyřezávaná reklama - prodej, servis účetnictví POHODA - maloseriová výroba potisků a samolepek - výroba grafických razítek na počkání. Návrhy, vývoj, ...