Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Činnost: - správa optických sítí - poradenství v oblasti informačních systémů. - kamerové systémy

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Audity SW & HW. Komplexní a profesionální služby v oblasti SW auditu.

Vývoj, provoz a rozvoj informačních systémů..

Ekonomické informační systémy. PMM, spol. s r. o. vznikla v roce 1991. Od počátku se zaměřovala na vývoj software na míru a poskytování služeb koncovým uživatelům výpočetní techniky. Zaměření se rozšířilo také na produkty orientované pro široký trh. V těchto produktech jsou zúročeny několikaleté zkušenosti získané vývojem speciálních ...

Prodej: - výpočetní technika - programové vybavení. Vývoj, prodej, správa: - obchodní a účetní systém ExAct - verze pro DOS a Windows 95/98/NT - jednouživatelský a síťový provoz. Vývoj softwaru. Hlavním produktem firmy je ekonomický informační systém ExAct 4.5 pro DOS a následně podnikový informační systém Signys ®.

Vývoj, prodej: -systém pro správu realitních zakázek a řízení vztahu s klienty.

Tvorba, provoz: - komunikační sítě pro přenos dat, hlasu a obrazu. Integrovaná ochrana dat, komplexní řešení bezpečnosti. Počítačové a komunikační sítě na klíč.

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Automatizace výrobních procesů. Výroba a servis jednoúčelový strojů a speciálních zařízení. Návrh a výroba: - software pro PC - databázové aplikace na míru - aplikace pro intranet / internet. Sběr a archivace dat, vizualizace technologických procesů. Měření a regulace. Doplnění výrobní technologie o systémy strojního vidění pro kontrolu ...

Správa výpočetní techniky: - správa Linux serverů - správa Linux Desktopu - virtualizace - webservery.

Zabýváme se automatizací výrobních a technologických procesů se zaměřením na oblast tepláren, elektráren a ochrany životního prostředí..

Ekonomické informační systémy pro firmy: -výpočetní technika -kompletní programové vybavení pro účetnictví, mzdy, majetek, sklady, zvířata -návaznost na vnitropodnikovou banku -jednoduché účetnictví -software na zakázku -poradenská činnost při zavádění a údržbě-software.

Sídlo firmy: -U Mlýna 2305/22, 141 00 Praha 4 Tvorba, vývoj, zavádění, servis: -informační systémy postavené na ESO 9 Intranet Technologii, komplexně připravené na vstup ČR do EU -software. Určeno pro výrobní a obchodní společnosti. Řeší problematiku řízení a plánování financí, obchodu, marketingu, servisu a logistiky, evidence ...

Výroba: - software - webdesign - flash animace - bannery. Služby: - servis elektrozařízení. Maloobchod, prodej, e-shop: - zdroje - adaptéry - měniče napětí - nabíječky.

Jsme specializovaná softwarová společnost zaměřená na vývoj a distribuci systému pro komplexní řízení staveb, oceňování stavebních prací, tvorbu rozpočtů a kalkulace nákladů. Hlavním produktem je systém euroCALC 3, který je průběžně vyvíjen tak, aby plně splňoval náročná kritéria zákazníků a současně zahrnoval aktuální trendy ve ...

Komplexní internetová řešení. Webové služby, grafický design, hosting, interaktivní reklama, fotografie. Redakční systém WI-CMF, eshop platforma.

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Dodávky: - informační systémy z oblasti služeb, výroby, financí a utilit. Konzultace, analýzy, studie. Vývoj: - software na zakázku - mobilní aplikace.

Virtuální prohlídky, 3D prezentace a virtuální katalogy. Výroba virtuálních prezentací pro web a CD.

Informační systémy pro státní správu, města a obce. Informační systémy pro energetiku.

Služby: - vytváření software na zakázku - realizace www stránek - tvorba internetové obchody - databázové aplikace na internetu - systémy pro aktualizaci dat na internetu bez znalosti programování - správa sítí a komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky výpočetní techniky, software a spotřebního materiálu - školení

Pobočka. Služby: -vývoj software pro telekomunikační společnosti..