Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Nabízíme komplexní IT řešení pro Vás i Vaši firmu. Tvorba software na míru, implementace informačních systémů, výroba měřících a kalibračních přístrojů, tvorba a správa webových stránek, SEO optimalizace, internetový marketing ani corporate identity pro nás nejsou problém.

Poradenská činnost: - zajištění výpočetní techniky.

Návrh, výroba a dodání počítačové domácí a malé firemní servery. Konzultace a analýza IT řešení. Návrh, realizace a nastavení systému pro správu dat. Vypracování plánu rozvoje IT technologií ve Vaší firmě. Implementace serverového systému. Technická podpora, školení, lekce, prezentace a semináře.

Činnost: -služby kancelářské a výpočetní techniky -prodej a servis PC, monitorů, napájecích zdrojů, tiskáren a dalšího příslušenství -návrhy a kompletní instalace počítačových sítí MS-Windows XP/2000/NT/98/95 -správa počítačových sítí s garancí termínu servisního zásahu -správa výpočetní techniky s možností ...

Služby: - návrh řešení informačního systému, - dodávka a instalace zařízení..

Dodávky a servis výpočetní techniky. Realizace a úpravy kabeláží včetně dodávky síťových prvků, Výhradní dodavatel MailCleaner - ochrana proti spamům. Realizace kompletního kancelářského systému na platformě Linux. Správa serverů.

Společnost Network Media se zabývá tvorbou e-shopů a internetových prezentací. Vytvoříme Vám grafiku na míru a Vaše webová prezentace či e-shop bude obsahovat funkcionality dle Vašich přání. Poskytujeme dále služby v oblasti SEO, PPC reklamy. Díky spolupráci s dalšími společnostmi jsme schopni zajistit také reklamní předměty všeho druhu s Vaším ...

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

POČÍTAČE - SÍTĚ - SOFTWARE Analýza - Projektování - Dodávky - Správa a údržba

Poskytování software a služeb v oblasti informačních technologií.

Počítače-software. Výroba bezpečnostního internetového softwaru pro malé a středně rozsáhlé sítě, se specializací na síťové firewally a bezpečnost interní firemní komunikace.

Produkty hardwarové platformy: - servery HP, IBM, INTEL, Acer, Fujitsu-Siemens - počítače TRILINE - notebooky - periferie, počítačové a síťové komponenty - multimedia, digitální kamery, fotoaparáty - servis a údržba výpočetní techniky Produkty systémové platformy: - dodávka, instalace, servis sw produktů Microsoft, Citrix Služby: - ...

Dodávky: - software pro kalkulaci - normování jídel a vyúčtování prodejních středisek s ekonomickým vyhodnocením.

Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Internetové studio. Činnost: -systémová integrace -vývoj, implementace a servis vlastního otevřeného aplikačního systému -vedení účetnictví a ekonomické poradenství -internetová připojení -datové a internetové služby -tvorba WWW prezentací -výroba CD prezentací a katalogů -prodej a instalace značkového software.

Údržba, čištění, montáže, opravy a instalace: -výpočetní technika -sítě.

Prodej, servis: - výpočetní, telekomunikační technika.

Počítače, tiskárny, spotřební materiál; poradenství; Software speciální a zakázkový. Programy pro: -sanitky -oceňování nemovitostí -tisk složenek -mzdy.

Přední český dodavatel: -CAD a GIS systémů -hardwarových řešení -IT infrastruktura-HW, SW, software -inženýrské aplikace pro projektování -GIS produkty a služby -informační systémy pro dopravu -informační systémy pro logistiku. Vývoj produktů v oblasti dopravních informačních systémů.

Informační technologie, informační systémy. Služby: - výroba kancelářských počítačů SMIT velmi malých rozměrů - poradenství ICT, IS, ISMS - management bezpečnosti informací ISMS - komplexní správa a dodávka ICT.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Komplexní služby v oboru výpočetní techniky: -prodej řešení a komponentů firem Hewlett-Packard, Fujitsu-Siemens, IBM, Cisco, 3Com a Microsoft -instalace produktů -záruční a pozáruční servis -outsorcing -servisní podpora sítí a systémů -vývoje software na zakázku -dodávky a implementace informačních systémů.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářská technika - IT technologie - elektronika - HiTech - kybernetika.