Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Výroba, tvorba: - software a vizualizace pro řídicí systémy. Tvorba webových stránek a reklamních bannerů.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Komplexní dodávky: - telemetrické, řídící systémy - automatizační technika - komunikační technika. Ve všech oborech činnosti: - energetika, plynárenství, vodohospodářství. Projekční činnosti, projekce. Vývoj software. Dodáváme řešení: - SCADA systémy - Telemetrie - Informační systémy - SW aplikace.

Specialista na IT řešení pro klienty bankovní sféry, zaměřen na tvorbu a implementaci rozsáhlých informačních systémů. Informační systémy pro bankovní služby.

Nabízíme tvorbu informačních technologií včetně realizace a správy počítačových sítí. Poskytujeme software pro facility management.

Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -mzdy -daně -sociální pojištění -zdravotní pojištění. Zastupování při kontrolách na úřadech. Audit. Výhradní distributor pro ČR a SR: -analytický software IDEA -kontrolní software, zejména pro auditory:

Distributor geografických informačních systémů předních světových firem..

Hlavní náplní činnosti je tvorba dynamických aplikací na platformě internetu. Součástí portfolia jsou klasické intranet systémy, obchodní aplikace, rezervační systémy, akademické aplikace, složitější databázové systémy i celopodnikové aplikace, které se stávají hlavní integrační platformou.

Vývoj, výroba: -informační systémy -webové aplikace -správa hardwaru, serverů, serverových či klientských operačních systémů.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

Společnost CFD support s.r.o. se zabývá podporou pro Počítačovou mechaniku tekutin (CFD - Computational Fluid Dynamics). Zabýváme se vývojem: - softwaru - matematických modelů - numerických algoritmů - vizualizačních technik - skriptováním - mnoha dalšími činnostmi souvisejícími s numerickými simulacemi fyzikálních dějů.

Kompletní služby související se 3D stereoskopickou vizualizací: -3D stereoskopická kina -3D monitory -natáčení 3D stereoskopických filmů a videa -vývoj software -pronájem zobrazovacích 3D stereoskopických zařízení -standardní 2D grafické práce a video natáčení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, poradenství: - telekomunikační technika. Služby: - WIFI-připojení k internetu, do sítě SEAC a CZFree.

Internetové aplikace, prezentační grafika, aplikační řešení, webdesign, webhosting, flash prezentace, intranet, 3D animace, registrace domény, správa DNS.

Hlavní směry technologického zaměření firmy: -systémy pro správu a archivaci dokumentů -workflow systémy -znalostní(fulltextové)databáze -systémy pro skenování dokumentů a formulářů včetně využití technologie typu OCR/ICR -systémy pro práci s elektronickými formuláři -tisková řešení z ERP systémů -informační ...

Společnost GAPP System se zaměřuje na problematiku zálohování, migrace a archivace velkých objemů dat. Komplexní řešení založené na ověřeném programovém vybavení a robustní technologii magnetopáskových a optických jukeboxů.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - zpracování dat, služby databank, správa sítí - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - specializovaný maloobchod - zprostředkování služeb - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Business software. Výroba: -ekonomické informační systémy pro střední a větší podniky. Tvorba a implementace komplexních informačních systémů kategorie ERP (Enterprise Resource Planning) a CRM (Customer Relationship Management).

Vývoj, zpracování a implementace internetových aplikací. Webové prezentace s CMS, elektronické obchody, systémy elektronických aukcí, prodejní a rezervační systémy pro cestovní kanceláře a agentury.

Správa, dodávka: - počítačové sítě - zabezpečovací systémy.

Informační systémy a databáze.