Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

programátor PHP, xHTML, CSS, SEO. Tvorba webových šablon, prezentací, vývoj aplikací. Freelance spolupráce, PHP programování

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače (PC) -počítačové sestavy. Služby: -instalace software -programování -odvirování.

Dopravní informační systém v Evropě. Služby pro autodopravce (dispečink): - vytěžování vozidel

E-shop. Služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, maloobchod, servis: -výpočetní technika -software -příslušenství -správa sítí -technické video - výroba (instruktážní filmy) -tvorba www.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Manažerské služby v oblasti řízení obchodu a financí.

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

SIR SOFTWARE Ostrava. Software: -poradenství -oprava, servis. Renovace, dodávka, prodej: -tonery, tonerové kazety pro laserové tiskárny -kopírky -inkoustové tiskárny.

Zeron internet pro Hlinsko - připojení k internetu pomocí bezdrátové technologie Wi-Fi: Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software VOIP služby obchod s výpočetní technikou

Vývoj, prodej softwaru: -redakční systémy -webové stránky -internetová řešení -prezentační, multimediální CD a DVD -vzdělávání na CD-ROM zábavnou formou pro školy i jednotlivce -výukové programy -dějepis, přírodopis, sluneční soustava, svět rostlin, vzduch (přírodopis, biologie, fyzika, společenské vědy, ekologie).

Výpočetní technika a její příslušenství. Vydávání počítačových programů (software) a dat. Nespecializovaný maloobchod.

Prodej: - jazykový a ekonomický software. Překladatelské a tlumočnické služby. Účetnictví - poradenství, vedení, zpracování.

Návrhy a realizace počítačových sítí. Nabídka webdesignových, hostingových a programátorských služeb i lektorské činnosti. Servis GSM telefonů.

Tvorba vystavování špičkových www stránek a informačních systémů pro Internet (webdesign, webhosting).

Vývoj, výroba, prodej: - pohony - EC motory - Elektronika - Software. Fakturační adresa: Krásnohorské 994 Náchod

Oprava, servis - počítače, PC. Správa počítačových sítí.

Spolupráce se společností IBM: - partner roku v kategorii Servery a storage IBM - nejlepší prodejce IBM Software - nejlepší prodejce IBM Tivoli Software - IBM Premier Business Partner - Centre of Excellence Systémová podpora: - systémové služby pro UNIX, Microsoft, Linux - podpora hot-line a řešení havárií, návrhy řešení ...

Společnost je nositelem certifikátu ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, ISO/IEC 20000-1:2006, ISO/IEC 27001:2006. Společnost ANECT se zabývá zaváděním a správou informačních a komunikačních technologií do prostředí vnitřních sítí státní správy a středních a velkých společností. Zaměřuje se na implementaci infrastruktury ICT, její provoz, bezpečnost ...

Prodej: - multimediální software - počítačové sestavy. Výroba: - grafické produkty. Provoz nahrávacího studia.

Prodej: -vlastních počítačové sestavy -jednotlivé komponenty -periferie -software a počítačová literatura. Rozšiřování počítačových sestav. Opravy počítačů. Instalace PC sítí.

Správa počítačových sítí. Poradenství v oblasti informačních technologií. Dodávky hardware i software.

Prodej, vývoj: - software na zakázku.