Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Tvorba a implementace informačních systémů. Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Projekce a vlastní realizace IS. Servis software a zpracování. Servis hardware a systémové služby. Ekonomické a organizační poradenství. Zpracování účetnictví, mezd a ostatních firemních agend. Docházkové systémy, řízená dokumentace.

Prodej hardwaru, softwaru, servis výpočetní techniky -služby v oblasti IT.

Služby. Poskytujeme: -programování -reklamní agentura a nakladatelství -grafický design -mediální produkce -textový servis a PR agentura aj.

Tvorba uživatelského softwaru v oblasti internetových aplikací.

Maloobchod, prodej, servis, opravy, reinstalace, odvirování: - výpočetní technika, počítače, počítačové sestavy, notebooky - software (SW), hardware (HW) - tiskárny, faxy, kopírky (náplně do tiskáren) - kancelářská technika - telekomunikační technika, mobilní telefony - digitální fotoaparáty - spotřební materiál - satelitní ...

Vývoj software: -webové stránky -internetový obchod, e-shop -desktopové aplikace -aukční portály, slevové portály.

Konzultant se specializací na poradenství v oblasti IT, projektového řízení, organizace času v osobním a profesním životě (time management), zavádění efektivních nástrojů Google Apps pro zvyšování firemní produktivity. Perfektní znalost angličtiny a dlouholetá praxe, mj. v Zoner software.

Služby: - správa počítačových sítí - návrh, tvorba webových stránek - připojení k internetu. Prodej, instalace a servis: - osobní počítače - počítačové sítě.

Distribuce, prodej, školení, servis: -CAD/CAM software GibbsCAM. Rekvalifikační kurzy: -obsluhy CNC obráběcích strojů.

Softwarová firma: - účetní programy - vývoj software na míru - návrhy www stránek - správa počítačových sítí.

Služby: - IT služby - weby na míru - webhosting - seo optimalizace.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Mzdy a personalistika Valmont. Programy pro mzdy (Windows, NT, DOS), které používají stovky firem po celé republice. Vyhovují malým i velkým organizacím, zkušeným mzdovým účetním i začátečníkům. Horká linka i ke mzdové problematice. Nabízí kompletní zpracování mezd firmám s jedním i stovkou zaměstnanců za příznivou cenu.

Činnost: - telekomunikační technika - zabezpečovací systémy - počítačové sítě - monitorovací a kamerové systémy - stavební dokončovací práce

Vývojová centra v oblasti internetových techologií. Pronájem ICT specialistů na IT projekty.

Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače a notebooky. Správa firemní sítě.

Činnost: - vývoj informačních systémů pro výrobní podniky - stěžejním produktem je informační systém předvýrobních etap TPV2000.

Služby: -dodavatel komplexních IT řešení především pro podniky -správa dat a počítačových sítí -správa kontaktů se zákazníky těchto firem.

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Služby: -připojení k internetu -tvorba www stránek -správa sítí, servis 24 hodin denně. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika (kompletní), -software -počítače PC, tiskarny -monitor, klávesnice, CD-ROM, -příslušenství -účetní, ekonomické agendy -mobilní telefony -spotřební materiál. Komplexní nabídka, dodávka, ...

Nonstop servis počítačů a počítačových sítí (NONSTOP DISPEČINK 603824428) -externí správa počítačových sítí -outsourcing v oblasti IT -webdesign -webhosting -intranetové a internetové aplikace -připojení k internetu pevnou linkou -AROUTER (balík programů který zajistí kvalitu a bezpečnost připojení k internetu - firewall, ...

Výroba elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení kontakt: Libor Fiedler, Ing. Martin Machovec