Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Obchod, prodej, montáž, servis, poradenství: -výpočetní technika LG, ASUS, PANASONIC... -renovace tonerových kazet -počítačové sestavy -bezdrátové připojení k internetu WiFi -hlasové sítě (telefon) zdarma -počítačové sítě LAN, WAN, MAN -tvorba www stránek optimalizace, SEO -televizory LG, SAMSUNG, HYUNDAY, ASUS -monitory -produkty ...

Návrh, dodávky, implementace a servis telefonních, komunikačních systémů a datových přenosů, nových řešení a integrace se stávajícími systémy VoIP, na technologiích CISCO nebo AVAYA, komplexně řešený IS a Call Centrum. Služby v oblasti telekomunikací: -standardní telefonní systémy -GSM brány -výběr a připojení na alternativní operátory ...

Kompletní servis a dodávky veškeré IT techniky jak pro firemní zákazníky, tak pro soukromé osoby. Dodáváme nová PC, nové notebooky, nové tiskárny a veškeré vybavení i spotřební zboží. Nabízíme: - dodávky - opravy - veškeré servisní služby spojené s IT technologiemi. - opravy notebooků - instalace operačních systémů Windows 9x, 2000, NT, ...

Správa, dodávka, servis, zabezpečení: - počítačových sítí a technologií - kompletní outsourcing včetně dodávky hardware.

Opravy: - počítače - notebooky. Zálohy dat, reinstalace operačních systému, výměny poškozeného HW a čištění. Návrhy a kompletace počítačových sestav, dle požadavků zákazníka. E-shop.

Prodej: - software - hardware. Služby: - programování - poradenství v oblasti VT - správa sítí a podpora v oblasti MS produktů.

Služby: -účetnictví vedení jednoduchého a podvojného -poradenství daňové, finanční a ekonomické -zpracování daňových přiznání všech druhů daní. Prodej: -účetní software. Jeden měsíc vedení účetnictví a poradenství zdarma. Nákup a prodej zboží.

Nákup, prodej: -hardware, software, schraňování dat reklamou. Výroba: -hardware, kompletace PC sestav -vývoj softwaru pro firmy a koncové zákazníky.

JetSoft je softwarová společnost zabývající se poskytováním komplexních služeb v oblasti vývoje, implementace a správy podnikových informačních systémů. Kromě dodávek podnikových IS na klíč nabízíme vývoj nadstaveb pro již existují aplikace nebo jejich datové propojení.

Prodejna: - výpočetní technika - programové vybavení(software).

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích.

Správa dokumentů ve Smart Share ECM umožňuje více než Document Management System DMS. Správa obsahu smluv, dokumentace, formulářů a předloh s inteligentním vyhledáváním, správa dat, projektů i firemních procesů šetří spoustu Vašeho času.

Na webu životopisvzor.eu naleznete elegantní životopis vzor aktuální formulář pro rok 2012, kterým se můžete inspirovat.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Nabídka: - vývoj aplikací - rezervační systémy - webové integrace a portály - publikační systémy (CMS) - design & multimédia - e-Marketing - podpora a helpdesk - školení uživatelů - konzultační služby.

- LEMA Prodej: -výpočtení technika -hardware -software -mobilní telefony.

Správa a servis - počítačové sítě - informační systémy Připojení k internetu pro domácnosti a firmy

Předmětem činnosti je: - implementace informačního systému ESO9 Lite - implementace informačního systému ESO9 Start - implementace informačního systému ESO9 Profi - implementace informačního systému ESO9 Mzdy.

Návrhy, implementace, montáž: -komunikační technologie. Výstavba, správa: -lokální, metropolitní sítě -internet, WIFI -webdesign, tvorba webových stránek -satelitní technika, digitalizace -STA

Automatizace, regulace technologických procesů. Počítače: -SW, software výroba pro silniční váhy skládkové hospodářství řízené skládky -HW prodej a servis počítače TULIP. Kurzy, školení: -základy práce na počítači pro začátečníky -základní znalosti WINDOWS 95 a 98 -práce s Internetem a elektronickou poštou -informace a ...