Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Návrh, dodávka, montáž: - přístupové systémy - řídící systémy.

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Zajišťění provozu a rozvoj informačních technologií ve společnostech. - IT strategie - správa hardware a software - projekty a specializovaná řešení - návrh a stavba COM Serverů na míru - prodej hardware a software - výroba serverů na míru pod značkou COM Server - VOIP firemní řešení Služby a řešení společnosti COM Group jsou určeny ...

2GD typo*graphic- grafický design, typografie, úprava knih. Služby: - grafický design - vizuální styl - logotyp - corporate identity - knihy - merkantilní tiskoviny - marketingové kampaně - SEO optimalizace - webové stránky - 3D grafika.

Provozujeme online systém pro vypisováná elektronických výběrových řízení a e-aukcí - Vyjednáno.cz a další nástroje pro zefektivnění firemních procesů.

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

Prodej informační technologie. Školení.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - renovované náplně do laserových tiskáren - registrační pokladny. Služby: - připojení k internetu - správa počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Prodej a vývoj inteligentních mikroprocesorových jednotek pro prostředí GSM.

Montáže, servis a údržba bezpečnostních a IT technologií

Dodávky komplexních řešení v oblasti bezpečnosti informačních technologií.

Internetový servis Jičín nabízí kompletní tvorbu webových prezentací a internetových aplikací na míru, internetový marketing a veškerou reklamní a propagační činnost v oblasti internetu a IT outsourcingu.

Správa počítačových sítí. Programování, vývoj: - databázové informační systémy. Tvorba www stránek.

Provozování dětského internetu.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Zabýváme se vývojem a správou webových aplikací, internetovým marketingem a provozem vlastních internetových médií. DatabázeSlev.cz: Slevový agregátor a porovnávač přinášející každý den přes 1500 prověřených akčních nabídek se slevou až 90% na cestování, pobyty, zboží a mnoho dalšího.

Informační systémy na míru. Maloobchod, prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, repase, obnova: -počítače, sítě, notebooky LIBRA, LEO, BRAVE -tiskárny SAMSUNG, STAR, EPSON, HEWLETT PACKARD -multimedia -software ekonomický, licenční, účto96 MELZER -kancelářská a telekomunikační technika -kopírky, faxy, telefony, ústředny -papír ...

Společnost zavedla a udržuje ISO 9001:2009 Komplexní dodávky interiérů pro nejrůznější oblasti: -školství, dodávky pro školy -zdravotnictví (ordinace, polikliniky) -kancelářské provozovny -ubytovací provozy (hotely, penziony, internáty, ubytovny). Dodávka, prodej, služby: -speciální nábytek (školní, laboratoře, jídelny, ...

Služby: řešení v oblasti publikování na internetu, e-commerce, aplikací pro mobilní telefony a poradenství v internetovém marketingu a obecně efektivním využití Internetu pro podnikání. Veškeré služby jsou nabízeny pod jednotící obchodní značkou RAYVERO. Firma disponuje vlastními softwarovými řešeními: -RAYVERO media - řešení pro ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tiskárny, rychlotiskárny, multifunkce GENICOM, MICROPLEX -laserové tiskárny MINOLTA, HP -počítače, notebooky HEWETT-PACKARD -kopírky KONICA-MINOLTA -obchodně ekonomický software. Komplexní služby: -servis, oprava, leasing. Prodej: -renovace tonerů, kartrige.

Vývoj programového vybavení na zakázku. Poradenství: -software pro revize elektrotechniky. Překlady: -anglicko-české i odborné počítačové literatury.

Dealer firmy VOL: -služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, servis: -výpočetní technika: -notebooky, počítače i repasované -příslušenství k PC -mobilní telefony T-Mobile: -kompletní příslušenství -pouzdra, antény, adaptéry, barevné kryty, hands free. Splátkový prodej Home Credit.

Naše společnost je: softwarová distribuční společnost specializující se na trh grafických aplikací pro klasické, internetové a multimediální publikování a aplikací pro řešení elektronické distribuce a archivace dokumentů. Jsme největším distributorem Adobe.