Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vývoj, dodávka, implementace: - informační systémy včetně následné podpory ve formě správy systému - informační systémy pro maloobchod a prodejní řetězce - věrnostní systémy - informační kiosky - kontrolní a kamerové systémy

Pobočka. Návrh, dodávka, provoz: -informační systémy. -IT infrastruktura. -systémová integrace.

Nabídka poradenských služeb v oblasti softwaru.

Lokalizace softwaru včetně nápovědy a dokumentace, odborné překlady.

Služby: - správa počítačových sítí, - outsourcing, - dodávka serverů, instalace a konfigurace serverových operačních systémů. Servis a prodej výpočetní techniky a tiskáren. Výroba SW na zakázku.

Poradenství: - konzultace, interní audity k certifikacím ISO 9001:2008, PEFC C-o-C, FSC CoC - finanční analýzy, podnikatelské záměry - sw aplikace, zpracování dat - konzultace k sw (MS WORD, EXCEL, psaní nápovědy, ... ) - ověřování původu dřevní suroviny 3. stranou - konzultace a příprava k certifikaci a recertifikaci PEFC CoC - ...

Společnost ELEGIS s.r.o. se zabývá především vývojem, dodávkami a servisem komplexních podnikových systémů a specializovaných řešení pro stavební, výrobní, montážní, obchodní a distribuční firmy. V naši nabídce nechybí manažerské systémy, Business Intelligence (BI), portály a e-shopy. Dle přání a potřeb zákazníka dodáme I procesní analýzy včetně ...

Profesionální pokladní systémy nejen pro restaurace. Software Septim - pokladní systémy, POS, HW; kompletní řešení pro restaurace, jídelny, fastfoody, hotely a ost. Skladová a prodejní evidence, cenové kategorie pro hosty a evidence zákazníků, vyhodnocování provozu - obraty a analýzy, pokladny.

Vývoj, výroba: - software-informační systémy GORDIC pro státní správu a samosprávu. Webdesign - tvorba www stránek. Počítačová školení a kurzy.

Tvorba a pronájem e-shopů od inMarket. Software pro e-shopy inMarket lze provozovat formou měsíčního pronájmu či jednorázově odkoupit. Pronájem e-shopu je možný u všech nabízených variant již od 590 Kč za měsíc.

Systémy řízení (zavádění a podpora provozování): - Kvalita (QMS - ISO 9001) - Životní prostředí (EMS - ISO 14001) - Eco-Management (EMAS) - Bezpečnost práce (BOZP - OHSAS 18001) - Bezpečnost informací (ISMS - ISO 27001) - IT služby (ITSM - 20000-1) - Integrovaný systém managementu (IMS) - Interní audit - Školení - Ochrana utajovaných ...

Konzultační a poradenská činnost (Outsourcing) - Kompletními dodávky a servis výpočetní techniky, softwaru - Údržba, instalace a implementace informačních systémů - Návrh, realizace a správa počítačových sítí - Prodej telekomunikační techniky a elektroniky - Řešení bezpečnosti provozu počítačových systémů - Programování software na ...

Tvorba stránek s vlastní editací Počítače Notebooky IT Webhosting Tvorba stránek 1. Tvorba webových stránek pro firmy, e-shopů, bannerů a vše co potřebujete pro prezentaci firmy na Internetu. 2. Tvorba osobních stránek s možností vlastní galerie, tvoření vlastních textů a ukládání dat.

Mezi naše hlavní činnosti, kterými se zabýváme, patří: Instalace a správa Linuxových serverů a aplikací Tvorba webových aplikací, internetové stránky, eshopy, bannery, apod... Hostingové služby, registrace domén, virtualní servery, konzultace.

Počítačová divize. Prodej a servis: - počítače - notebooky - softwar a příslušenství - oprava a upgrad počítačů - návrh a instalace počítačových sítí - nedotované GSM telefony - TWIST sady - GO sady - digitální fotoaparáty: - Olympus, Kodak, Canon.

Tvorba webových stránek, optimalizace pro vyhledávače (SEO) a programování webových aplikací na míru. Dále nabízíme SEO audity, odborné konzultace, copywriting a správu www stránek.

Servis a dodávky výpočetní techniky, správa sítí - převzetí odpovědnosti, implementace OS Linux, Windows, intranetové a Internetové aplikace na klíč...

Společnost Extend IT poskytuje poradenství, konzultační služby a podporu nejen pro uživatele produktů fi rem Oracle, Microsoft a Citrix. Uplatňujeme moderní optimalizační metody, jako jsou virtualizace a cloud computing. Extend IT se transformovala ze společnosti Pythian Europe, která od roku 2008 poskytovala expertní služby a vzdálenou ...

Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Tvorba internetových stránek. Správa počítačových sítí.

miraclIS, SE poskytuje rozsáhlé skupině zákazníků služby podpory a implementace podnikových informačních systémů na platformě SAP a branžových řešení na platformě SAP, jejíž standardní součástí je poradenství o možnostech, výhodách a případně i rizicích nasazení SAP včetně optimalizace procesů.

Služby: -měření, testování, analýzy světelných, elektrických veličin -počítačové zpracování dat -poskytování software -vývoj, výzkum elektronických obvodů. Poradenská, konzultační činnost.