Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

SLUŽBY: - projekty a realizace elektrovýzbroje pracovních strojů a linek - Compressor Management System, regulace výroby stlačeného vzduchu a vyhodnocování spotřeby - prodej snímačů průtoku a proudění vzduchu firmy Schmidt Technology - programování průmyslových automatů - vizualizace a řízení technologických procesů pomocí osobního ...

Nabídka poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Tvorba flash animací a reklamy, PC grafika, předtiskové přípravy. Poradenství v oblasti Retail Managementu

Vývoj a distribuce programů pro: - zpracování mezd, personalistiky, účetnictví, evidence zásob, HIM a NHIM pro příspěvkové a rozpočtové organizace. Mezi hlavní firemní produkty patří: - programové vybavení příspěvkových organizací zřízených pro správu a údržbu silnic a programy mzdy a personalistika.

Vývoj, realizace, správa: - servery - sítě - webové aplikace.

EMPECOM, s.r.o. Olomouc Služby: - Internet - Moravská síť, MorNet - bezdrátový internet - WiFi - komplexní IT řešení. - poradenská činnost v oblasti informačních technologií (IT) - systémová, procesní a projekční analýza - dodávka komunikační sítě na klíč - instalace strukturované kabeláže - výstavba bezdrátové sítě ...

Služby: -realitní -reklamní a marketingové -zprostředkovatelské-obchod -poskytování software a poradenství v oblasti hardware, software -specializovaný maloobchod -zprostředkování služeb.

Kompletní dodávka, oprava, servis: -automatické řídící systémy -přístrojová instrumentace MAR -jednoúčelové a speciální stroje -projekce MAR silnoproud, slaboproud -vývoj - uživatelský software. Výroba strojů. Poradenství, technická podpora, rešení problémů.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

Realizace on-line elektronických výběrových řízení v oblasti institucí a firem.

Naše služby: - prodej licence Microsoft Dynamics AX a Implementace IS - vývoj modulů pro Microsoft Dynamics AX

Vývoj: - podnikové informační systémy a webové aplikace.

Vývoj, prodej: - software pro oblast restauračních a celních služeb.

Služby: -virtuální prohlídky -moderní webové stránky -fotografická činnost.

Zavádíme metodiku a její softwarovou podporu vedoucí uživatele od problémové situace, přes detailní rozbor systému ke správné formulaci inovačních zadání a úloh až k návrhu variant konceptů řešení. Vhodné pro všechny zodpovědné za inovace produktů a procesů.

Architektonický ateliér. Architektonická kancelář. Architektura. Architekt. Interiéry. Návrhy interiérů. Urbanismus. Studie. Rekonstrukce. Projekční a inženýrská činnost. Projekce. Vizualizace. Poradenství ve stavebnictví. Marketing.

Tvorba software: - počítačová grafika - projektování a správa kabelových sítí - digitální mapování.

Kompletní ekonomický systém EKOSOFT : - podvojné účetnictví, daňová evidence, obchodní skladový systém pro firmy různé velikosti i zaměření (i zemědělské) -univerzální, modulární technická podpora obchodní zastoupení po celé ČR (mimo Prahu) Prodej a servis výpočetní techniky.

Služby: - programování na zakázku - tvorba webových stránek - vedení účetnictví a daňové evidence. Prodej - software: - operační systémy Windows - programy Úroky z prodlení a Úvěry z Fondu rozvoje bydlení.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, PC -tiskárny -scannery (skenery) -notebooky. Servis, oprava: -Dell ntb Služby: -poradenství -upgrade -návrhy sítí -návrhy počítačových sestav. E-shop.

PRODEJ: - aplikační software - software PC FAND - Tiskový manažer pro PC FAND - KEO*, KEO-X a KEO-NG. Software pro obce, města, přísp.org. Ekonomické a administrativní agendy. TVORBA: - PC FAND - KEO, KEO-X, KEO-W, KEO-NG Účetnictví, Mzdy, Majetek, Poplatky, Registry, Volby, Matrika, Spisová služba a řada nadstavbových aplikací ...

Společnost 3N.cz nabízí komplexní řešení při realizaci firemních WWW prezentací a zpravodajských serverů, v oblasti elektronického podnikání, publikování informací v rámci sítě Internet, včetně poskytování poradenství a služeb v oblasti e-business a e-commerce.

Naše služby: - prodej, instalace a servis HW a SW - tvorba a zpracování www stránek a prezentací - zprostředkování a zajištění technických, protipožárních a zdravotních dozorů.

Služby: -daně: -daňové poradenství -zpracování - daňové přiznání -zastupování u FU** -účetnictví: -účetní poradenství -zpracování a vedení - jednotné a podvojné účetnictví -zpracování mzdové agendy -ekonomika: -zpracování žádosti o úvěr -software: -vývoj software pro zpracování jednotného a podvojného ...

Webhosting. Webdesign. ISPadmin. Výroba a vývoj aplikací a software pro ISP (Internet Service Provider), webhostingové služby, programování a webdesign, eshop.