Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vývoj: Software SW pro plastikářskou technologii: simulaci a optimalizaci procesů tvarování, vyfukování.

Nabízíme služby: - programování automatizovaných linek řízených PLC Siemens, Mitsubishi, Moeller a jinými - servis, diagnostika závad na strojích a linkách řízených PLC Siemens nebo Mitsubishi - průmyslové elektroinstalace - poradenství v oblasti automatizační techniky - návrhy technologických řešení při úpravách strojů a zařízení - ...

Poskytování IT služeb a řešení. Informační systémy pro řízení firem a organizací, dodávky síťové infrastruktury, školící středisko, zakázkový vývoj aplikací.

Zabýváme se: - vývoj software, hardware na zakázku - návrh a výroba tištěných spojů a jejich osazování - programování microchipů (assembler) - opravy plošných spojů a jejich částí - programováním PLC automatů - automatizace průmyslových strojů - vývoj zakázkových řešení - konzultace IT - odborné posudky v oblasti IT a ...

Dodávka a poradenství v oblasti softwaru. Ubytování-penzion.

Vývoj, prodej: -software pro elektronickou správu dokumentů. -software pro digitální archivaci.

Implementace informačních systémů LOTUS NOTES, analýza, projekt, instalace, servis, vývoj aplikací, školení

Vývojem softwaru na zakázku a provádíme praktická školení.

Zpracování dat: - tvorba databázových aplikací v prostředí Oracle.

Servis a prodej ekonomického systému Money S3.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Instalace, projekce: -počítačové sítě, záložní zdroje POWERWARE, APC, SOCOMEC, DIGYS, RIT, SOLARIX, BELDEN.

Outsourcing internetových aplikací. Programování na zakázku a programování e-shopů. Vývoj a správa internetových portálů, grafické práce. Flash aplikace. Vývoj desktop aplikací.

Správa a realizace - počítačové sítě.

Služby: - prodej, servis výpočetní a kancelářská technika - správá sítí - připojení k internetu HOTLINE - servis internetu 777 033 377 denně 9-21 hodin Na naší prodejně je Vám k dispozici také INTERNETOVÁ KAVÁRNA

Software (na CD-ROM): -multimediální ANGLIČTINA -multimediální NĚMČINA -velký SVĚT multimédií (lexikon, příroda, dějiny, ....) -pro PC s WIN-95, 98, Me, NT, 2000 a XP -největší multimediální kolekce na našem trhu -vše v češtině -bezplatná multilicence k použití na všech Vašich počítačích Sídlo firmy: Praha 1, Veleslavínova 4/96

Nabízíme vám širokou paletu služeb v oblasti IT technologií, počínaje prodejem osvědčených počítačů Compia (www.compia.cz), přes antiviry Eset (www.antivirovapohotovost.cz) až po kamerové systémy. Vše samozřejmě včetně kvalitního servisu jak pro jednotlivce, tak i pro větší společnosti.

Dovolujeme si Vám představit profesionální CAE systém pod označením EPLAN. Tento systém slouží k vytváření schémat elektrotechnických zařízení a jejich vyhodnocování s účinnou podporou projektování řídících systémů, hydraulických a pneumatických automatizačních částí. Funkce volné grafiky umožňují, mimo jiné, vyhotovovat také všeobecné ...

Vývoj, programování: -software na klíč, ekonomický software. Kompletní služby v oblasti připojení na internet: -zřizování domény 2.a 3.stupně -virtuální servery -pevné připojení bezdrátovou sítí.

Prodej a poskytování: -software.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky, software, Money S3, S4, pokladní systémy, satelitní a monitorovací technika. - montáž a správa sítí

Informační technologie. Softwarová firma vyvíjecí aplikace v databázovém prostředí Oracle a a operačnich systémech Linux/Unix, MS Windows.

Služby: - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky - prodej softwaru - kniha jízd a cestovní příkazy, digitální automapy, zálohovací systém Nors.

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.