Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Gemfor s.r.o. se specializuje na vytváření softwarových řešení pro mobilní komunikace.

Prodej: - CAD programy - komplexní architektonický program - programy pro jednotlivé stavební profese - SW pro výrobce a prodejce oken.

Nabízíme: - informační služby - zpracování dat.

AZ Solutions se zaměřuje na: - bezpečnost IT - virtualizace VMWare - dodávky a implementace software - dodávky hardware - realizace a správa počítačových sítí - správa výpočetní techniky - IT outsourcing - webdesign - dodávky spotřební elektroniky. Spolupracujeme s výrobci, jako je např.: HP, IBM, Dell, Sun, Toshiba, Acer, ...

Vyvoj softwaru na zakázku. Jsme skupina zkušených programátorů pracujících v komerční sféře již od roku 1997. Máme zkušenosti s vývojem rozsáhlých windows i webových aplikací. Můžeme pro vás vytvořit firemní www prezentace, katalogy a obchody. Zabýváme se tvorbou softwaru na zakázku. Pro vývoj používáme .net platformu, jazyk C a databázi MS ...

Prodej výpočetní techniky. Správa a projektování počítačových sítí.

- Vysokozatezove online aplikace - Webhostingová řešení

Poskytování software pro podnikání: - vývoj a řízení životního cyklu aplikací, datový management a business inteligenci, řízení IT infrastruktury včetně bezpečnosti a zálohování dat, procesní řízení za užití prediktivní analýzy a portálu.

Nabídka služeb: - dodávky počítačů - notebooky - jsme autorizovanými prodejci značky Prestigio - sestavíme Vám konfiguraci přesně dle Vašich potřeb + dle požadavku nabízíme i repasovanou techniku (za velmi příznivé ceny) na vybrané modely poskytujeme slevy - doplňky - tiskárny, scannery, digitální fotoaparáty, klávesnice, myši, USB zařízení ...

Servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky Návrh a montáž sestav dle Vašeho přání Prodej značkových PC sestav firem Lenovo, Hewlett Packard ( HP ), Acer, HAL3000 atd. Prodej tiskáren firem Brother, Canon, Hewlett Packard ( HP ), Epson, Samsung atd. Prodej komponent, přestavby PC Pravidelné čistění a údržba PC a tiskáren Opravy ...

Systémová integrace, analýzya, dodávka školení: -informační technologie. Poradenství: -řízení společnosti -internetu. Tvorba a správa www stránek .

Vývoj, výroba, distribuce, servis: -projektování a realizace počítačových sítí -národní prostředí pro PC a tiskárny -výpočetní technika -poskytování služeb INTERNET.

Vytváříme: - přístupné a použitelné webové stránky - reklamní grafiku - tiskoviny - SEO optimalizaci pro vyhledávače.

Služby: -provádění elektroinstalace bytových, občanských a průmyslových objektů -hardware a software pro kotelny, výměníky a vzduchotechniku. Měření a regulace: -kotelny, výměníkové stanice -vzduchotechnika. Montáž, servis, měření: -čidla, měřáky, r egulátory, servopohony -směšovací ventily, řídící systémy kotelen.

Poradenství, dodávky a servisní zajištění provozu produkčních informačních systémů ve smyslu systémového inženýrství

Vývoj: - vysílací technologie pro rozhlasové stanice, rádia, televize. Služby: - rozhlasové plánování. Doplňkový prodej: - výpočetní technika, počítače. - software SW.

Technologické provozy, potrubní technologie: Programové vybavení pro projektování a správu technologických provozů a dalších potrubnmích technologií. Dodáváme systém AutoPLANT společnosti Bentley, který obsahuje následující moduly pro projektování potrubí, ocelových konstrukcí a dalších částí technologických provozů: -potrubí (Piping) -aparáty ...

Vysokorychlostní kvalitní připojení k síti internet pro domácnosti, firmy, ISP v okresech Litoměřice, Praha východ a západ. Správa sítě, server housing, VPN tunely, propojení poboček pro firmy. Datové, optické a radiové sítě. Páteřní spoje Alcoma.

Služby, montáž: -realizace a správa počítačových sítí. -pobočkové telefonní ústředny.

Vývoj: - programové vybavení pro embedded systémy Okruhy činnosti: -realizace kompletního SW rešení embedded systémů -vzdálená správa, řízení a vizualizace embedded zařízení -implementace komunikačních protokolů -specializace na komunikace, síťové protokoly, TCP/IP, management, SNMP -Active X DLL, OCX komponenty, OPC ...

INIT new Prodej: - originální počítače Comfor a komponentálních PC - PC komponenty. Servis a přestavby: - počítače.

Služby: - internet (připojení). - správa sítě - zabezpečení - modernizace. Správa harware: - serverová řešení - modernizace - dokumentace - čištění zařízení - záloha techniky.

PC technik Servis, oprava, poradenství: - počítače - notebooky - webové stránky - výuka práce s PC.

Komplexní ekonomický systém, zpracování programů na zakázku, poradenství.