Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej a servis výpočetní techniky Služby: -servis PC -sestava PC -obchodní činnost -realizace zabezpečení.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Softwarový servis Počítačové sítě. Renovace cartridgí a tonerů. Internet. Operační systémy. Poradenství.

Návrhy (geo)informačních systémů. Tvorba mapových výstupů a vývoj aplikací. Kartografie: - z libovolných dat vytvoříme kvalitní mapy a plány určené jak pro tisk, tak i pro publikování na internetu. Softwarové produkty. GIS řešení. Prostorové analýzy. Školení na míru v oblasti geoinformatiky.

Reklamní, grafické a fotografické studio. Tvorba a správa www stránek (webu), E-shopu. Tvorba reklamních, grafických a fotografických návrhů, návrhů tiskovin a reklamních vizualizací. Fotografování rodin, svateb a oslav. Modelingové, produktové a reklamní fotografie. Programování, počítačové sítě.

Vývoj, výroba a prodej software: -ekonomický informační systém -účetnictví, daňová evidence (saldokonto, platební styk, fakturace, MTZ - odbyt, evidence majetku) -mzdy pro malé i velké organizace, PAM, personalistika -finanční analýzy.

Výrobce a dodavatel originálních řešení, sw, určených pro správu a bezpečnost pracovních stanic v sítích bankovního a komerčního sektoru, státní správy, školství a soukromých uživatelů: -ochrana důvěrných dat v podnicích -vývoj software, vlastní produkty -komplexní správy informačních systémů -zabezpečení koncové počítačové ...

Poradenství, obchod, prodej, uvedení do provozu, zaškolení, servis, služby: OSOBNÍ POČÍTAČE: -Notebooky -Desktopy -Monitory -Příslušenství -Náhradní díly. SERVERY: -Blade servery -Mainframe -Intel servery -Midrange servery -Linux -UNIX servery SYSTÉMY pro ukládání dat TISKÁRNY POKLADNÍ SYSTÉMY SOFTWARE, SW: ...

Vývoj, prodej: - software - programy pro zlepšení jakosti systému - poradenská činnost při zavádění systému řízení jakosti

Poskytnování ekonomického software.

Instalace, správa a servis počítačových sítí.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.

Poskytovatel internetu. Návrh, realizace, správa: -počítačové sítě LAN, WAN. Služby: -tvorba webových stránek. -webhosting.

Připojení k internetu. Servis výpočetní techniky a software. Tvorba webových prezentací.

Bazar, prodej: -repasovaná výpočetní technika-monitory, počítače, notebooky, tiskárny, LCD -nová výpočetní technika.

Online reputation management: – ochrana pověsti na internetu - monitorování negativních informací o firmách - okamžitá ochrana klientů na internetu - zesílení pozitivních informací na internetu - E-zine a zvýšení prodeje - zajišťování právního zastoupení a ochrany v oblasti IT (internetového práva).

Tvorba, prodej a instalace: - software pro podvojné účetnictví DUEL ( pro systémy WINDOWS ) a STEREO ( pro systémy DOS ) - legislativní školení

- grafické studio - reklamní agentura - tiskárna - webdesign, tvorba www stránek, tvorba webu - fotoslužby - prodej výpočetní techniky - spotřební materiál

Návrhy, tvorba, prodej software: -účetnictví, mzdy -evidence skladu.

Tvorba, provoz, údržba, servis: -aplikace pro internet -www stránky -internetové prezentace. Školení: -internetové technologie.

Prodej: -výpočetní technika -počítače, software SW.

Provádíme: - správu a servis IT - tvorbu webu - IT poradenství.

Prodej, servis, oprava: -počítače -software -kancelářská technika -spotřební materiál.

Služby: -webdesign, internetové obchody -vytvoření a správu PPC reklamy -tištěná reklama -marketing -SEO - optimalizace a poradenství ve světě internetového marketingu. Kancelář: - Kroměříž, Tovačovského 318/A.

Vývoj, tvorba: -software pro IT oddělení většiny průmyslových sektorů (banky, automobilový průmysl, pjišťovny, státní správa atd.).

Výpočetní a automatizační technika, internet, servis: -řízení technologií -plošný sběr dat i GSM -internet, tvorba WWW -správa, servis SW a HW -analýza řízení firmy -outscourcing -dodávky PC, tiskáren, komponent, UPS, server -správa sítí a serverových operačních systémů -kabeláže, údržba a oprava stávajících sítí (optických i ...