Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software Vymezení: - poskytování užití software - implementace software - pronájem software - rozmnožování počítačových programů - poradenství v oblasti software - poradenství v oblasti hardware - poradenství v oblasti komunikací a počítačových sítí.

Maloobchod, prodej: bezdrátové připojení k internetu, komunikace, telefonie, správce sítě, komplexní služby IT, počítače, notebooky, kamerové systémy

Prodej, maloobchod: -software -účetní, výrobní programy -pokladní systém -pekařství-výroba, fakturace -programy na zakázku.

Kódování a programování webových stránek. Při tvorbě e-shopů, redakčních systémů a www stránek využívám především PHP, XHTML, CSS, JavaScript a jQuery.

Naše služby: - grafické práce - webdesign - návrh, tvorba a správa internetových prezentací.

Návrhy a dodávky počítačových sestav, mini počítačů, hardware a software. Záruční a pozáruční servis, opravy počítačů, zálohování, odvirování, instalace.

Maloobchod, prodej: - počítače - PC** - notebooky. Služby: - komplexní správa IT - outsourcing.

Naše služby: - správa počítačových sítí - servis počítačů - stavba počítačů na zakázku.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software -komplexní služby v oblasti IT

Služby pro akciové společnosti: -Valné hromady -Dividendy -Výroční zprávy -Zaměstnanecké akcie -Právní, účetní a daňové poradenství -Program AKCIE Divize eSolution : - správa a dodávky IT -business řešení v oblasti hardware a software - vývoj software, internetových aplikací a řešení na zakázku. Divize eCall: Divize ...

Návrh, realizace, poradenství, tvorba: - webové stránky, internetové stránky, webdesign - software, SW (ekonomický, organizační, správní atd., individuální požadavky dle přání zákazníka).

Znalostní a informační služby a systémy: - oblast databází.

Znalostní a informační služby a systémy: - oblast databází.

Služby: - bezpečnost informačních systémů - speciální SW pro rozsáhlé LAN/WAN sítě - outsorcing IT služeb - vývoj SW na zakázku.

Inspirace bydlení: - tento portál je určen všem, kteří hledají inspiraci pro své bydlení. Tento projekt vyhrál prestižní soutěž "Nápad roku 2010". Inspirujte se a chlubte se svými obrázky bydlení zdarma. Firmy zde mohou za poplatek prezentovat obrázky svých výrobků a realizací.

Tři hlavní obory činnosti: -programování a tvorba www stránek -počítačová grafika a grafické práce pro web -malířské a natěračské práce.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika (počítač, PC), příslušenství, software -kancelářská technika a spotřební materiál. Dodávka, správa: -počítačové sítě.

Servis: - PC, počítače - antivirové zabezpečení - odvirování - instalace software i hardware - správa sítě (návrhy, realizace, zabezpečení). Prodej: - PC sestavy.

eShopSystem, BackEnd pro Váš FronEnd. Vhodný pro freelancery a web studia.eShopSystem je univerzální administrační systém (CMS) pro správu internetových obchodů a internetových prezentací. Základem této administrace je intuitivní ovládání a použitelnost pro vlastní klienty většiny freelancerů a web studií. eShopSystem vybočuje svou provázaností s ...

Softwarová společnost. Vývoj a aplikace monitorovacích systémů technologických procesů se specializací na sledování tepelného hospodářství.

Vývoj, výroba, montáž, údržba, oprava, servis: -stacionární prostředky železniční dopravy -průmyslová automatizace -bezpečné řídící systémy -zabezpečovací signalizace -vývoj softwaru.

Služby: -poradenství v oblasti softwaru, hardwarové.

Služby: -prodej a servis výpočetní a digitální techniky.