Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej: -kancelářská technika: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -počítače -dataprojektory -skartovací technika

Prodej počítačového hardwaru a softwaru. Nabídka stavby osobních počítačů s předinstalovaným systémem značky Windows a linux Ubuntu. Produkty: - audiografické kartychlazení - FM-TV - tunery - kabely - klávesnice - médi - monitor - myši - notebooky - optické mechaniky - paměti - pamětové karty - pevné ...

Maloobchod, prodej, poradenství: - výpočetní technika - hardware - software.

Prodej: -výpočetní a kancelářská technika: -počítačové sestavy, -prodej HW a SW, -provádíme instaliaci počítač. sítí, -záruční i pozáruční servis.

Webdesign. Tvorba internetových stránek. Internetové obchody. Grafické práce. IT poradenství.

SW na zakázku, systémy pro řízení výroby, pro zásobování a sklad.hospodářství.

Komplexní systémy pro řízení podniku: - účetnictví, odběratelé, dodavatelé, banka, pokladna, faktury, skladové hospodářství, investiční majetek, mzdy. Řízení výroby: - kalkulace, sledování skutečné výroby. Prodej: - počítače, licenční software.

Vývoj a prodej grafických informačních systémů. InfoMapa: mapy s informacemi pro PC. SWIFT: systém pro sledování vozidel od Trakm8.

1. Inženýrství požadavků v IT, sběr a analýza požadavků pro návrhy IT systémů. Analýza a návrhy IT systémů. Konzultační činnosti v oboru IT. Programování C NET, Java. 2. Analýzy odvětví, regionů, sektorové analýzy, podnikový a krizový management, vyhodnocení projektů, financování projektů. 3. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu. ...

Prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -PC sestavy SAMO -programy Kalkul -počítačové stolky -správa sítí.

Konzultant, projektový manažer_ -software pro pořizování -specializ. sw strojírenství -dotační poradenství - zpracování projektu- Celá ČR.

Služby: - prodej počítačových komponent - prodej značkových PC leo, comfor, hp - dodávku a správu sítí - renovace a prodej tonerů a inkoustových cartridgí - prodej a montáž projekční techniky, ozvučení sálů, konferenčních místností - prodej PC her - prodej repasovaných počítačů a notebooků - návrhy a modernizace výpočetní ...

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Prodej, maloobchod: - počítače, hardware, software, sestavy, notebooky, tiskárny, antiviry.

Vnitropodnikové informační systémy. Specifikací a určení našich služeb a produktů je komplexní řešení vnitropodnikových informačních systémů, ale i jednotlivých částí již existujících systémů. Specializujeme se na: - oblasti managementu, jako je správa a katalogizace dokumentů a formulářů, řízení a správa informací a optimalizace firemních ...

Dříve ASUS Czech s.r.o. Výroba, prodej, kompletace: - počítače, výpočetní technika - notebooky.

Webdesign Galla: -skupina mladých specialistů zaměřujících se na webdesign, SEO optimalizaci a propagaci webových stránek na internetu. Naším cílem je vytvořit pro Vás špičkovou prezentaci na míru a to obvykle na principu dlouhodobé spolupráce.

Návrh a implementace informačních systémů.

Vývoj, prodej: -software SW MAPINFO -digitální mapové podklady.

Poradenství, vývoj a zavádění: -aplikační programové vybavení -informační technologie -služby s využitím intranetu, čárové kódy, integrace SW -integrovaný informační systém BCS pro řízení podniků -reporting na principu technologie datových skladů -plánovací systém nebo řešení vazeb na jiné systémy APS -zpracování a přenos dat, správa ...

Dodávky a realizace informačních a řídicích technologií: -prodej Software a Hardware -informační systémy -řídící systémy.

Naše služby: - průmyslová automatizace.