Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Tvorba softwarových produktů pro firmy a restaurace.

Prodej a servis Money S3, registrační pokladny Euro, dotykové POS systémy. Výroba www prezentací a eshopů s plnohodnotným propojením k účetnictví. 12V solární panely, 12V nabíjecí automatika, 12V solární akumulátory, převodníky napětí z =12V na ~230V. Teflonové ubrusy. Výroba na zakázku, import, pro hotely a obchodníky slevy.

Poskytování komplexních služeb v oboru informačních technologií: - výpočetní a kancelářská technika - audio-video technika - mobilní komunikace - vývoj a výroba elektroniky.

Služby: -poskytování software. Montáž a opravy: -kancelářská elektronika. Vývoj, dodávka: -profesionální účetní systémy.

Komplexní tvorba webových stránek, programování, kódování, za příznivé ceny.

Vývoj, tvorba a prodej: -software: -ekonomický -jednoduché a podvojné účetnictví -skladová evidence.

Vývoj, dodávky a servis: -systém mzdy a účetnictví pro velké podniky -operační systémy WIN95, UNIX, INFORMIX.

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Zprostředkování obchodu a služeb. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Činnost informačních a zpravodajských kanceláří. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení ...

Produkty a služby: - SEO optimalizace zdarma - redakční systém - elektronický obchod (e-shop) - PPC reklama - produktové katalogy - registrace do katalogů - analýzy návštěvnosti stránek - virtuální prohlídky atd.

Výroba na zakázku: -ekonomický software -informační, finanční a účetní systémy pro malé a střední firmy.

Vývoj, výroba, prodej: - software na zakázku.

Vývoj a dodávka informačních technologií - systémová integrace - komplexní informační systémy typu ERP (OR-SYSTEM, Lawson M3, QI) pro výrobní a obchodní organizace, MARIE PACS systém pro zdravotnická zařízení, Business Intelligence, komplexní komunikační systém OR-INFO (CRM, HelpDesk, Project Management, Document Management, e-Publishing, apod.), ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, poradenství, instalace: -hardware, HW -počítače, PC i na splátky -servis tel.544 230 852. Služby: -správa počitačové sítě -připojení k internetu -kabeláž -databáze -zálohování CD.

Poradenství a konzultace v oblasti výpočetní techniky

Prodej, instalace, servis: -počítačové sítě -telefonní ústředny -monitorovací systémy -mobilní telefony GSM*.

Dealer firmy VOL. Počítače - servis - přestavby - služby: - software - hardware - počítačové sítě. Připojení na INTERNET. Prodej: - počítače ASTRA - notebooky TOSHIBA, ACER - tiskárny HP, CANON, EPSON -CD ROM - telefony GSM - plánovací systém ADK. Služby: - kopírovací. Recyklace a prodej: - spotřební materiál.

Výroba, instalace, poskytování: -hardware -software -návrhy databáze, školení -CNC* systémy pro řízení obráběcích strojů -průmyslová elektronika.

Maloobchod, prodej, instalace, dodávka: - software.

Služby: -vedení účetnictví jednoduché i podvojné -zpracování mezd a personalistiky -daňové přiznání -konzultace k účetnictví -prodej, instalace a zaškolení software pro účetnictví.

Služby: -výroba osobní počítače -počítačové komponenty, sestavy, příslušenství -poskytování služeb v internetu -servis výpočetní techniky.

Distribuce družicových dat a geoinformačních programů. Digitální zpracování družicových a leteckých snímků. Tvorba geoinformačních systémů.