Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - výroba www.stránek - provoz internetu - softwarové poradenství.

Provádí komplexní internetové služby: - tvorba prezentací od jednoduchých až po rozsáhlé prezentační a informační systémy - online internetové systémy - tvorba systémů pro obchodování - instalace a správa serverů - webhosting - registrace domény CZ, COM, NET, ORG atd. - vyškolení pracovníků pro aktualizaci internetové prezentace - ...

Distribuce, velkoobchod: - Datová centra - informační systémy - přístup k aplikacím - akcelerace aplikací, WAN optimalizace, virtualizace aplikací, virtualizace desktopů, bezpečnost aplikací - zabezpečení IT.

Tvorba počítačových sítí.

Komplexní systém pro dražby a výběrová řízení: - elektronická aplikace určená pro zadávání veřejných zakázek podle Zákona o veřejných zakázkách číslo 137/2006 Sb.

Firma se zaměřením na návrhy a realizace celopodnikových paměťových systémů a sítí.

Prodej, servis: - notebooky, počítače - LCD monitory, tiskárny, software - spotřební materiál pro tisk, komponenty. Informační systém KOSTKA Pro SB. Individuální servis Systému KOSTKA Pro SB. Jsme poskytovatel internetu pro region Mladá Boleslav.

Tvořím kompletní weby, od malých firemních prezentací o několika stránkách po rozsáhlé portály nebo e-shopy. Důraz kladu na osobní přístup, osobitý design, validitu stránek a SEO.S využitím volně dostupných redakčních systémů vám mohu nabídnout profesionální webové stránky za bezkonkurenční cenu.

Návrh a tvorba internetových stránek a www, redesign webových prezentací, SEO - Optimalizace pro vyhledávače, Analýza návštěvnosti, Internetový obchod / ESHOP, Korporátní identita, Grafické návrhy, DTP a logomanuály, propagační materiály

Vývoj, výroba: -software-programy pro rezervaci a tisk vstupenek -ekonomické a informační systémy. Tvorba www stránek. Internetové a intranetové aplikace. Návrh a instalace: -počítačové sítě.

Služby: -ekonomický, informační a řídicí systém -ekonomický a obchodní software -implementace, školení a prodej software ABRA

Prodej,servis,oprava: -výpočetní technika-počítače -kabelové rozvody,sítě -použitá výpočetní technika. Služby: -připojení na INTERNET.

Prodej, servis: - instalace počitačovích sítí - stavba a opravy hardware - instalace a úpravy software - poradenská činnost.

Tvorba uživatelských aplikací v Excelu na míru a poskytování služby Excel24; Komplexní ekonomické služby (vedení daňové evidence, účetnictví, mzdy, poradenství atd.); Vypracování kompletních akreditačních žádostí u MŠMT k pořádání rekvalifikačních kurzů

Služby: -správa počítačových sítí, dodávka a servis systémového a aplikačního software -vývoj software na zakázku, software pro fitnes, posilovny, sauny, jídelny, sklady, předplatní jízdenky MHD, evidence IT, sledování fyzikálních veličin.

Prodej, maloobchod: - PC, hardwarových, softwarových i síťových komponent - výpočetní technika - příslušenství

Tvorba webových stránek, správa sítí, datové služby, poradenství v oblasti IT, servis pc

Nabízíme komplexní softwarové řešení pro naše zákazníky, včetně služeb spojených s jejích provozem. Razíme profesionální a zároveň přátelský přístup. Aplikace vyvíjíme pro operační systém Linux/MS Windows.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - hardware - software.

Vývoj a aplikace ekonomických systémů. Služby: -účetnictví -rozbory -osobní evidence -sklady -investiční majetek -fakturace -kalkulace -mzdy -odbyt -DHM* -zásoby -školení ve vlastním školícím středisku.

Prodej: -výpočetní technika. -počítače. -software -hardware -kancelářská technika. Opravy, servis: -počítače. -notebooky. -monitory. Služby: -recyklace tonerů. -instalace operačních systémů. -odstranění virů.

Správa počítačových sítí. Kamerové, zabezpečovací systémy. Síťové služby.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti informačních technologií – prodej a instalace výpočetní techniky, realizace počítačových sítí LAN, WAN, instalace strukturovaných kabelážích systémů, kamerových systémů, EZS, komplexní služby v oblasti internet / intranet, prodej telekomunikační techniky, kancelářských a ekonomických informačních ...

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky. Projekty a realizace PC sítí MICROSOFT a LINUX. Prodej, servis výpočetní techniky.