Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej, servis, hotline, podpora: - ekonomický software pro WINDOWS (Money 2000). Certifikované středisko technické podpory.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -výpočetní technika -počítače, monitory, tiskárny, software. Prodej, i nstalace: -telekomunikační technika, zařízení -telefonní ústředny, faxy, modemy, připojení na internet.

Obchodní činnost. Služby: -automatizované zpracování dat -poskytování software. Sídlo firmy dle OR: -Brno, Horácké náměstí 2.

Obchod, prodej, servis, pravidelný upgrade, školení: -výpočetní technika, HW PC, počítače -software (Word, Excel) -periferie (tiskárny, scanery, kopírky). HOT LINE, poradenská služba: -tel.:603380236. Služby: -tvorba www stránek na zakázku-internet -montáž strukturované kabeláže vč. síťového software -správa sítě IT -vytváření SW ...

Vývoj, výroba, prodej: - software, hardware - celní software.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Provádíme: - webdesign - internetové připojení.

Služby: -připojení k INTERNETU-Prachatice, Vimperk -bezpečnostní systémy -příprava projektů -elektrické požární signalizace -elektrické zabezpečovací signalizace -prodej PC -servis PC, poradenství.

Správa datových sítí. Zprostředkování připojení k Internetu a hlasových služeb VoIP.

Software: - ekonomický a spediční na zakázku. Síťové aplikace. Prodej: - kancelářský spotřební materiál a doplňky - papír tabelační a xeroxový -pořadače, plastové obaly - spotřební materiál pro tiskárny - toaletní papír, papírové utěrky. Prodejna: - výpočetní a kancelářská technika CANON, kopírky, faxy - ...

Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomický software na zakázku: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -saldokonto faktur -mzdová evidence + personalistika -skladová evidence.

Činnost: - služby v oblasti SW, odvirování PC, řešení SW a HW problémů pro firmy (plátce DPH), veřejnou správu i privátní zákazníky - stavba PC na zákázku (na míru dle požadavků zakázníka) - instalace a nastavení INTERNETU (ADSL, Wi-fi, kabely, konektory, routery, zapojení více PC na jedno připojení...) - prodej PC, tiskáren, ...

Programování-software TRIFID. Program TRIFID vznikl původně jako program pro počítačové pokladny a dodnes je to jeho nejčastější použití. V současné podobě jsou jeho funkce natolik rozsáhlé, že může řešit obvyklé potřeby menších nebo středních firem, týkající se obchodu a skladové evidence zásob. Jeho nejčastější použití je v prodejnách, ...

Prodej, servis: -výpočetní technika: -hardware a software -elektronická zařízení.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika. -počítačové sestavy. Služby: -odvirování počítače. -instalace softwaru. -zálohování dat.

Vývoj: -počítačové aplikace. -software.

Prodej, podpora a školení analytického softwaru IDEA. Datové analýzy. Software IDEA (jde o akronym názvu Interactive Data Extraction and Analysis) je vysoce produktivní a přitom snadno použitelný kontrolní a analytický nástroj, umožňující načtení a zobrazení dat, vytvoření vzorků, provádění výběrů a zpracování a analýzu souborů dat vzniklých v ...

Výroba, vývoj: -navigační software -mobilní aplikace: -navigační a mapové aplikace. Produkty Aponia Software spojupracují se zařízeními třetích stran, jako jsou například PND, PDA nebo smart phones, které jsou založeny na Windows Mobile, popřípadě Windows CE.NET Core. Výrobce navigačního software Be-on-road.

Zastoupení telematického systémy CarrierWeb pro Českou republiku. Zpracování dat a poskytování softwaru.

Prodej: -počítače HP** VECTRA(PENTIUM) -CAD* systémy pro projektanty -injekt plottery a tiskárny. Služby: -TV** animace(reklama, architektura) -školení, konzultace, instalace.

A. Monitoring insolvenčního rejstříku, poskytování software B. Stavební development, stavební činnost

Programování, služby, prodej, opravy, technický servis: -počítače, příslušenství -hardware, software. Projektování, analýza, realizace: -počítačové sítě, INTERNET, INTRANET. Poradenství, konzultace, školení. Programy pro soudy, advokáty, rezervační systémy, Služby: -antivirová problematika -odvirování -soudní znalec v oboru výpočetní ...

Prodej, servis: -hardware, software -spotřební materiál -metalické i bezdrátové WIFI sítě. Služby: -návrhy a realizace počítačových sítí -opravy monitorů, zdrojů, tiskáren -záchrana dat z poškozených HD**. -služby v oblasti výpočetní techniky.

• Producent, distributor a prodejce produktů Corel, Adobe, Pantone, RAL, Microsoft, NormanReprography a CD Labyrint... • Producent a prodejce českých písem Adobe, Fontoteka, TypoPACK... • Poskytovatel a prodejce médií a systémů archivace DTD (160 let životnosti), ArchivBOX, SafeBOX... • Výrobce a prodejce systémů LightBOX, PrePressBOX a ...

Služby: -automatizované zpracování dat -koupě zboží za účelem prodeje a jeho prodej, obchodní činnost -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.

Nabízíme vývoj databází a informačních systémů. Poskytujeme kompletní IT služby.