Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Návrhy a realizace počítačových sítí.

Naše služby: - prodej výpočetní technika - správa a realizace sítí - internetové prezentace.

Komplexní informační systémy: -pro státní správu a samosprávu -pro výrobní podniky a firmy -SW**, software, standardní a zákaznický v prostředí SY** BASE, PROGRESS. Poradenství, projektové práce, dodávky na klíč včetně instalace, zavedení, zaškolení, servisu: -ekonomické subsystémy -řízení strojní i stavební výroby -EIS*, ...

Služby: -publikace, poradenství v oblasti softwaru.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Prodej: - výpočetní technika - elektronické součástky. Internetové služby.

Komplexní služby v oblasti WWW: -pronájem diskového prostoru na našem WWW a FTP serveru -vytvoření a správu virtuálního serveru a Vaší vlastní domény -tvorbu kvalitních a atraktivních WWW stránek dle Vašeho přání -návrh a tvorbu kompletního a originálního grafického designu -návrh, tvorbu a umístění proužkové reklamy ...

Vývoj, výroba, prodej, dodávka, instalace: - ekonomické informační systémy - software, SW - hardware. Pobočka: - Valašské Meziříčí, Kouty 1419 tel./fax.571615244.

Návrh, tvorba: -www*, webové stránky. Poradenství: -software.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika: -speciální zákaznické sestavy počítačů /počítače/ -tvorba a údržba sítí na platformě MS** WINDOWS -instalace a údržba programů: -MICROSOFT, MRP*, TILLconsult a další -služby antivirové kontroly a odvirování počítačů -kancelářská technika. Průběžná kontrola a ...

Služby, poradenství: - reklama, reklamní činnost - automatizované zpracování dat - poskytování software. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodání: - počítače, PC, výpočetní technika - programy, software.

Služby: - počítačové programování - prodej programového vybavení

Vývoj a dodávky zakázkového software pro oblasti obchodu, výroby a služeb pro podnikové sítě, Intranet, Extranet a Internet. Profesionální projektový management, mezinárodní reference. Technologická neutralita. Poskytujeme doživotní záruku rozvoje.

Software. Audit. Finance. Informatika. Rozbory. Služby: -kompletní software pro učetnictví -kontrolu vedení účetnictví -daňové poradenství -vedení účetnictví. Prodej: -software od firmy SAFIR Praha.

Maloobchod, prodej: -ekonomický software -odborné časopisy. Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství.

Vývoj, dodávky a servis: -softwar pro statistické sledování a vyhodnocování výrobních procesů.

Vývoj, výroba: - informační technologie zaměřené na zlepšování kvality řízení a konkurenceschopnosti na trhu - informační systémy.

Dodávky, poradenská služba v oblasti softwaru. Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR (dále CEGRA), s.r.o., zaujímá v České republice od roku 1995 pevnou pozici dodavatele softwaru pro stavební průmysl. Firma vznikla osamostatněním CAD (Computer Aided Design) sekce společnosti PosAm, působící u nás již od roku 1992. V současné době je ...

Prodej, zavádění, vývoj: Software.

Centrum pro výzkum informačních systémů. Vývoj, poskytování, prodej: -software -informační systémy.

Komplexní služby: - výukové programy - školení výpočetních programů - programové vybavení na klíč. Prodej, montáž, servis: - výpočetní technika, počítače - software.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika. Hardware, HW** včetně modernizace: -počítače PC** COMPAQ, UNISYS, MONSOON, IBM* -notebooky COMPAQ, TOSHIBA, LEO*, IBM*, CHICONY, TWIN HEAD -tiskárny EPSON, CANON, HEWLETT PACKARD, STAR, OKI*, KYOCERA. Software, SW**: -ekonomický jednoduché a podvojné účetnictví ...