Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Zpracování: -data. Prodej i výkup: -učebnic pro střední školy a učiliště.

Naše informační systémy nacházejí souvislosti tam, kde ostatní jen matně tuší, že by nějaké mohly být ... encyklopedie, slovníky, tezaury znalostní báze, mapy námětů právní informační systémy vývoj software na míru webové aplikace Dělat složité věci jednoduchými, to nás dost baví - pro Vás ...

Dodávka: -software a hardware: -pro zpracovatele masa, masných výrobků a jiné potravinářské firmy.

Prodej: -hardware -výpočetní technika PC -CAD stanice -síťové servery -software -geoworks system soft -počítačové sítě -Novell networking partner. Sítě: -klasické -optické -bezdrátové. Montáž: -struktuovaná kabeláž.

Prodej: -počítače-výpočetní technika -software-program pro účetnictví a zdravotní pojišťovny -hardware. Pobočka: -Jilemnice, Na Kozinci 1152 -tel.:481543545. Zpracování dat. Dodávky, poradenské služby ohledně programů na** zpracování dat (software).

Výroba, prezentace: - webdesign, tvorba internetových prezentací - tvorba webových stránek - tvorba loga, logotypu, redesign stránek - optimalizace pro vyhledávače (SEO). Marketingové služby.

Maloobchod PC: - počítače, monitory, notebooky - software - sítě - řešení pro kanceláře - servis výpočetní techniky - poradenství.

Vývoj aplikací. Nabízíme služby v oblasti vývoje internetových a mobilních aplikací. Konzultace, vývoj a design webových i mobilních aplikací pro platformy iPhone, android. Profesionální řešení na míru a implementace open source řešení nebo framework symfony.

Web design, tvorba www prezentací Instalace a správa PC a serverů Návrh a realizace metalických a bezdrátových sítí Externí správa informačních technologií (outsourcing) Programy na zakázku ve vývojovém prostředí MS Visual FoxPro 9

Vývoj telekomunikačního software. Nosným produktem je tarifikační a vyhodnocovací program telefonního provozu pobočkových ústředen WINTEL, který je dnes připraven pro většinu telefonních ústředen na českém trhu.

Vývoj (i na zakázku), prodej, poradenství: - software (SW) pro jednoduché a podvojné účetnictví - automatizace zpracování dat. Produkty, programy: - účetnické - výroba - skladové hospodářství - servis a reklamace - finanční analýzy - majetek - nájmy, služby a smlouvy - obchod a distribuce - pokladna-kasa - platební karty.

Služby: - tvorba webových stránek a e-shopů - webhosting - SEO optimalizace.

Dodáváme software na správu bytů pro bytová družstva, realitní kanceláře, obecní byty, společenství vlastníků jednotek i soukromé vlastníky domů. Program SSB2000 se vyznačuje jednoduchým ovládáním a spolehlivostí a jeho modulární řešení umožňuje snadnou rozšiřitelnost a individuální řešení podle požadavků zákazníka. Vedle kvality a provozní ...

Kompletní internetové služby: - návrh a realizace www prezentací - vývoj internetových a intranetových aplikací - správa sítí - rezervační software pro hotely a cestovní kanceláře Dodávky: - hardware a software.

Služby: -pomoc při napadení počítače viry, spyware apod. -instalace - operační systémy aj. SW -HW a SW audit -upgrade - modernizace, servis PC -obnova, zálohování dat -sestavení počítače. Prodej: -software, hardware, příslušenství.

Služby: - realizace moderních elektronických technologií v objektech přes počítač (elektronické zabezpečení objektů, elektronický řízené vytápění, ozvučení interiérů) - internetové (zhotovení www prezentace, webhosting, připojení k síti internet).

Implementace komplexního informačního systému Helios Orange určeného pro středně velké a menší společnosti. Analýza obchodních procesů. Poradenství v oblasti implementace informačních systémů. Konzultační služby v informačních technologiích, výběrových řízeních atd.

Software pro Facility Management pit-FM. CAD systémy pro TZB pit-CAD.

Výstavba počítačových sítí. Údržba informačních systémů. Správa a systémový servis počítačových sítí. Hardwarové a softwarové vybavení. Záruční i pozáruční opravy. Zapůjčení náhradní techniky po dobu opravy. Firma je schopna rychlého zásahu při haváriích systémů či techniky, jak ve dnech pracovních, tak i ve dnech ...

Technická příprava výroby, návrh, vývoj a dodávka software SW**: -technologie CAD*, CAM*, CAE* -PDM* produkty Maloobchod, prodej: -hardware HW** značky HP** invent a Siemens.

Prodej, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítačové sestavy. Služby: -správa, údržba počítačových sítí -tvorba www stránek -optimalizace stránek pro vyhledávače SEO.

Ekonomické poradenství a služby. Zpracování: - osobní, mzdové a personální agendy - jednoduché a podvojné účetnictví, daně. Vývoj, prodej: - software pro zpracování osobní, mzdové a personální agendy.

Prodej, servis: -výpočetní technika (i použitá) -software -radiostanice. Služby: -webdesign - tvorba www stránky.