Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

SW pro datové schránky, elektronický podpis.

Prodej: - software - počítače, PC na míru, notebooky - tiskárny, monitory, skenery - digitální fotoaparáty - tonery, cartridge. Služby: - webdesign - tvorba a správa počítačových sítí.

Konzultace, analýza a vývoj: - software. ERP, Logistika, Evidenční software, GPS, GPRS, FleetManagement, on-line evidence.

Obchodní zastoupení TILL CONSULT, a.s. . Prodej software: -účetní, obchodní a ekonomický -zdravotnictví -hotely a stravování

Společnost 1. PF je moderní, dynamická společnost zaměřující se na poskytování: - komplexních služeb v oboru informačních systémů a informačních technologií.

PLM od Dassault Systemes - cesta jak uspořádat množství informací ve vývoji a výrobě. Nabízíme konzultace, technickou i aplikační podporu softwaru Catia, Enovia, SmarTeam a 3Dvia. Instalace, servisní služby, školení konstruktérů, hotline, inženýring.

Technická podpora, fórum, zpravodajství, soubory ke stažení, databáze odkazů a mnoho dalšího pro platformu Windows Mobile. Přístroje, příslušenství a služby pro platformu Windows Mobile v eShopu www.WindowsMobile.cz.

Prodej, maloobchod: - počítačové programy na CD-ROMu: - vedení jednoduchého účetnictví - programy pro rybářské svazy - kompletní agenda v místních organizacích - sestavení softwaru na zakázku.

Vývoj: -software. Tvorba: -webdesign, www stránky -internetové a intranetové aplikace. -internetové obchody

Prodej, servis, montáž, opravy: - IP a ISDN digitální ústředny PANASONIC s čtyřletou zárukou - montáž slaboproudých rozvodů(telefonní, rozhlas a jednotný čas) - strukturovaná kabeláž - servis a správa počítačů a počítačových sítí - telefony bezšňůrové, bezdrátové.

Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Dodáváme integrované automatizované knihovnické systémy.

Služby - webdesign - tvorba internetových stánek - e-shopy - redakční systémy - SEO optimalizace - webhosting - tvorba logotypů (loga), firemní tiskoviny.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -počítače, hardware (HW**) -příslušenství -dodávka software (SW**) -připojování ADSL -připojení k Internetu -webhosting -registrace domény.

Prodej a servis: - výpočetní technika - montáž PC - prodej mobilních telefonů, SIM karet, kuponů - prodej el. přístrojů pro domácnost - poradenství v oblasti SW, HW a v oblasti komunikací a počítač. sítí

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, SERVIS: - osobní počítače a jejich komponenty, notebooky, tiskárny, scannery a další - periférie, digitální fotoaparáty, zálohovací média, spotřební materiál pro tiskárny - produkty HEWLETT PAKCARD, Fujitsu, Toshiba, Sony, APC, Zyxel, D-link, Dicota, Epson, Canon, Intel, Lenovo, Logitech, Microsoft, Samsung, ...

Prodej a vývoj: -programy: -ARCUS 2001(evidence stravování) -SPOTŘEBNÍ KOŠ -výpočetní technika -počítače -poradenství -tvorba www -výroba software(programů).

Akreditovaná konzultační a implementační společnost. Poskytovatel služeb a řešení v informačních a komunikačních technologií s profesní orientací především do oblasti průmyslového sektoru malého a středního podnikání. Poradenské služby-audity: - vstupní HW a SW audit - optimalizace tiskových řešení - audity bezpečnosti dat a informací - ...

Nabízím kompletní služby v oblasti IT. Internetový obchod: - vypočetní technika.

Společnost STELICON s.r.o. je poskytovatel ucelených řešení v oblasti informačních technologií pro malé firmy, živnostníky, svobodná povolání, neziskový a občanský sektor, školy a vzdělávací instituce.

PRODEJ: -nových,repasovaný i použitých počítačů,monitorů,tiskáren -tvorba www stránek Pondělí-Pátek 9:00 – 11:30 13:00 – 17:00 Sobota 9:00 – 11:30

Vývoj, prodej - Software: - jednoduché účetnictví - mzdy - skladová evidence - fakturace - adresář odběratelů a dodavatelů Konzultace pro registraci uživatele programů.

Vývoj, prodej: - software (SW) - pro ekonomické systémy. Marketing. Celková administrativa.

Nabízíme: - návrh, tvorba a správa datových sítí - instalace a následná správa serverů.

Prodej, servis, opravy a modernizace výpočetní techniky. -počítače (počítačové sestavy PC, notebooky), -monitory LCD, tiskárny, multifunkční zařízení -CD a DVD média, reproduktory, náplně, klávesnice. Servis: LAN, WIFI pro firmy i domácnosti.

Tvorba www stránek. Provádí: - konzultační činnost v oblasti software - školení v oblasti software