Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Maloobchodní prodej a internetový obchod: -hardware, komponenty PC**, sestavy počítačů, spotřební materiál, notebooky, digitální technika, literatura a příslušenství PC. Sídlo firmy Ostrava.

Prodej, modernizace, renovace: -počítačové sestavy na klíč -počítačové sítě -komponenty -monitory, tiskárny, doplňky. Služby: -připojení na INTERNET -tvorba www stránek -zálohování dat na CD média -zakázkový software.

BSC Praha, spol. s r.o. je dynamicky se rozvíjející softwarovou společností, která na trhu informačních technologií působí již od roku 1990. Zaměřuje se na široké spektrum činností v oblastech řešení pro finanční instituce a podnikovou sféru.

Prodej a instalace: -výpočetní technika -počítačové sítě (včetně projektů) -software -harware. Návrh, realizace a správa: -počítačové sítě.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Prodej: -počítače PC** -kancelářská technika -tiskárny -telekomunikační technika -noteebooky -digitální technika -mobilní telefony -spotřební materiál -krátkodobé kurzy zaměřené na základní obsluhu PC.

Výroba, tvorba, prodej: -software pro ústavy sociální péče a domovy důchodců -zakázkový software.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.

Tvorba webových stránek, prodej e-shopů a e-katalogů. Tvorba grafiky - tiskovin a logotypů. Správa sítí - outsourcing IT. Mezi hlavní výhody spolupráce s námi patří zejména: - tvorba špičkového designu od prestižní designérské značky - každé zakázce se osobně a naplno věnujeme - předáním zakázky naše práce nekončí, jsme Vám i ...

Vývoj softwaru na zakázku. Nabídka informačních systémů, webových aplikací a specializovaného softwaru.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika.

Docházkový a přístupový systém Docházka 3000: -vyhodnocení pracovní doby -evidence práce -podpora mezd -docházkové terminály.

Služby: -tvorba www stránek -redesign stránek -registrace domén, zřízení hostingu, administrace -grafické práce.

Prodej: - notografický a výukový software. Ritornel Artists Management: - umělecká agentura - podpora a prezentace českých hudebníků v ČR i v zahraničí. Notografické studio.

Služby: -opravy, přestavby počítačových sestav -správa, konfigurace software -instalace nového software -zajišťování záručního a pozáručního servisu -návrh, instalace a správa sítí.

Zavádění a správa informačních systémů se základní specializací na oblast pojišťovnictví.

Prodej, maloobchod, servis, oprava: - výpočetní technika (počítače) - kancelářská technika. Poradenství: - HW** (hardware) - SW** (software). Zpracování dat a správa sítí.

Poradenství v oblasti informačních technologií -provozovna Havlíčkova 101

Správa a provoz kolektorové sítě a veřejného osvětlení. Tvorba městské reklamní a informační sítě. Výroba: -rozvaděče veřejného osvětlení (RVO*). Pronájem, půjčovna: -reklamních ploch na sloupech veřejného osvětlení (světelná reklama, venkovní reklama). Orientační informační systém. Naváděcí systém (typu FLEX): -návrh, ...

Služby: -Poradenství a konzultace v oblasti informačně komunikačních technologií.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Vývoj, výroba, prodej, oprava, servis: -informační technologie pro oblast energetiky -kompletní dodávka (hardware a software)informační a řídící systémy pro dispečerská pracoviště -aplikační software -zpracováváme odborné studie a projekty týkající se nasazení řídících systémů v oblasti energetiky -operátorské ...