Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Analýza - rozbor požadavků klienta do dokumentace Plánování - plán realizace projektu Realizace - realizace projektu a možnost sledování jeho stavu online Testování - testování projektu před jeho plným nasazením na testovacím serveru Zprostředkovaný webhosting - nabízíme umístění vaší prezentace nebo aplikace na serverech renomované ...

Obchodní činnost, prodej, poradenství, školení v HW**, HARDWARE, konzultace v oblasti klient server, servis i pozáruční: -hardware, operační systém UNIX -unixové superpočítače ONYX, ORIGIN, -grafické pracovní stanice na bázi Intel Itanium: -Silicon Graphics 02 -Silicon Graphics OCTANE 2 -periferní zařízení SGI* ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka, distribuce výpočetní techniky. Poskytovatel připojení do sítě Internet. Výpočetní technika: -počítačové sestavy, sestava -notebooky -počítače, tiskárny, doplňky -barvící kazety pro tiskárny, psací stroje, pokladny-nylon, karbon -náplně do inkoustových tiskáren -mazací pásky na nylonové a ...

Vývoj, dodávka: -účetní software -informační firemní systém.

Projekce, dodávka: -počítačové sítě -počítačová, terminálová a telefonní strukturovaná kabeláž -datové a telefonní kabeláže -kabeláže koax, twinax, UTP*, FTP*, STP*, optické -konektorování metaliky, optiky -slaboproudé rozvody -řídící prvky sítí switche, routery -certifikační měření.

Prodej, leasing, servis, oprava, modernizace, služby: -právní předpisy na CD-ROM* nebo na disketě -tiskárny, kopírky, faxy, telefony, záznamníky, ústředny MINOLTA -počítače, výpočetní technika -připojení na Internet přes Český Telecom-IOL*(provider).

Informační technologie: - tvorba softwaru na zakázku - software pro podporu právního vymáhání pohledávek - vážní systémy - software pro bytové hospodářství.

On-line - Počítače, komponenty, periférie, multimédia, komunikace.

Internetová firma. Prodej, dodávka: -software -provoz na stabilním aplikačním hostingu -internetové služby, internet: -full service -marketing na internetu -eshopy -webové stránky -internetová řešení vysoké kvality -obchodně funkční řešení pro malé, střední a velké firmy.

Informační technologie: -v oblasti správy inf. systémů -náš systém SPD umožňuje sledovat aktivity zaměstnanců na počítačích, čímž lze dosáhnout značných úspor v oblasti mzdových nákladů a nákladů na IT. -PCAudit - software pro invertazici výpočetní techniky. -tvorba internetových obchodů a portálů.

Distribuce: - počítačů - programového vybavení - příslušenství.

Služby: -zpracování dat -poskytování hardware, software -přístup na internet -webhosting -návrh realizace počítačových sítí LAN, WAN.

Prodej, e-shop: -počítače, notebooky, servery, UPS -multimediální zařízení -monitory -PC komponenty -tiskármy -GPS navigace.

Pobočka. Dodávka, prodej: CAD software pro projektanty, architekty, stavební inženýry a ostatní odborníky ve stavebnictví.

Vývoj software na zakázku, analytické služby a konzultační služby.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská a výpočetní technika - software - prezentační technika.

Montáž, servis a prodej: - počítačové sestavy - komponenty - kancelářská technika - software.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -počítačové komponenty, hardware -kancelářská technika, kancelářské potřeby. Služby: -správa, zabezpečení počítačových sítí.

Grafické služby: -webdesign: -tvorba webových stránek, internetových prezentací Služby: -programování -webhosting.

Webové studio Brno, webdesign : - tvorba www a webdesign - portály a internetové aplikace - elektronické obchody a katalogy - intranetové informační systémy - redakční systémy a administrace - optimalizace pro vyhledávače - individuální přístup.

Služby: - poskytování software.

Provozovatel informačního serveru www.interier.com, www.slovinterier.sk a mezinárodního nábytkového portálu www.first-furniture.com Internetový magazín: www.zivotnistyl.cz (bydlení a životní styl). Internetová řešení, aplikace, návrh, zpracování, instalace: -internetové stránky pro firmy - více než 1000 referencí, zakázkový software ...

Partner CONTACTEL: -připojení k internetu -datové služby -hlasové služby -telekomunikační služby. Prodej, servis a oprava: -počítače BRAVE, LEO* -notebooky ACER, LEO*, TOSHIBA -servery ACER, HP**, IBM* -kopírky CANON -kancelářský papír. Opravy, renovace: -tiskové hlavy.