Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Činnost: - vývoj, prodej aplikace, software pro výběr kandidátů, temping, administrativní a obchodní procesy

Činnost: - IT služby, poradenství - správa Mac serverů - poradenství Apple

Služby: - implementace a podpora produktů Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SharePoint, Microsoft AZURE a Microsoft Office 365 IT služby, vývoj: - zakázkový software - systémová integrace - Business Intelligence

Činnost: - služby v oblasti ICT - zabezpečení komunikační infrastruktury.

Výpočetní a kancelářská technika: - kopírky - multifunkční zařízení. Tvorba aplikací na zakázku: - DeCe HOTEL, DeCe SKLAD, DeCe ÚČTO, restaurace.

Management Data Praha se specializuje na poskytování komplexních služeb souvisejících s prodejem specializovaných řešení pro finanční i velké firemní instituce. Služby: - AML-SW pro detekci praní špinavých peněz - SAFE WATCH - SW pro elektronické bankovnictví - MULTICASH - SW pro centralizaci, optimalizaci a automatizaci platebního ...

IT Servis - opravy a údržba počítačů, notebooků - správa a údržba Windows Server - správa a realizace počítačových sítí LAN, WIFI - strukturované kabeláže - tvorba webových stránek a internetových obchodů.

Společnost QUARTEX Praha s.r.o.: -autorizovaný (certifikovaný) partner společnosti Microsoft v České a Slovenské republice -autorizovaný výhradní zástupce -implementace, prodej a podpora CRM a ERP systémů.

Služby: - databáze, datové sklady, business intelligence - správa počítačových sítí - webdesign

Služby: - správa počítačových sítí - databáze, datové sklady, business intelligence - webdesign

Prodej, montáže, servis: - zabezpečovací systémy. Vývoj na zakázku: - podnikatelský software širokého zaměření - silno a slaboproud - ochrana majetku a osob.

Společnost KODYS působí na českém trhu od roku 1991 a zaměřuje na oblast integrace čárových kódů a RFID do podnikových informačních systémů. V současné době nabízí kromě kompletního řešení identifikace čárovými kódy také řešení využívající technologie RFID a hlasové rozpoznání. Dále nabízí kompletní sortiment spotřebního materiálu pro ...

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

Společnost MapFactor s.r.o. sídlící v Praze působí od roku 2001 a zabývá se vývojem softwaru pro práci s mapami a navigačními systémy GPS. Produkty: - navigační software: navigační a mapový software pro PC a PDA s PocketPC, Windows Mobile. - navigační přístroje: kompletní řešení pro navigaci. Mobilní zařízení s vestavěnou GPS a ...

Profesionální záchrana dat z hdd a dalších nosičů. Zachraňujeme ztracená a poškozená data z počítačů, fotoaparátů, tabletů a externích disků. Zachráníme data ze všech typů médií. Obnovíme data ze všech souborových i operačních systémů. Data obnovíme a dodáme zpět na novém médiu podle přání zákazníka. Naší specializací je také ...

Tvorba: - specializovaný software - informační systémy - převážně pro zdravotnictví. Instalace, údržba: - serverů s operačními systémy Linux a Windows. Návrhy a realizace: - počítačové sítě - kamerové systémy. Výroba: - speciální pomůcky pro radioterapii. Poradenství v oblasti managementu informací ve zdravotnictví.

Efektivní propagační strategie pro vaše podnikání s využitím účinných nástrojů. Vyvíjíme vlastní software na zakázku podle vašich požadavků.

Služby: - vývoj ekonomického a databázového softwaru

Vývoj, tvorba: - software na zakázku

Dodávky na klíč včetně projektu HW a SW, projekce : - počítačové sítě LAN/WAN se systémem univerzálních kabelových rozvodů umožňující přenos dat, telefonních linek, videosignálů. - Zabezpečovací systémy, protipožární systémy EZS, EPS včetně elektroinstalace a zdrojů nepřerušitelného napájení - aktivní síťové prvky, telefonní ...

Služby: - modelování, simulace (energetika) - vývoj systémů pro zpracování dat z rozsáhlých senzorových sítí

Služby v oblasti hlasových služeb VoIP, správy počítačové sítě, vstupních systémů, dohled na servery, konzultační činost.

Služby: - online šetření - trackingové šetření - skupinové rozhovory (Focus Groups)

Předmětem naší činnosti je tvorba a vývoj informačního systému, podnikového softwaru, softwaru na míru, google apps, internetových aplikací pro správu dat a kontaktů, zřizujeme firemní chat, videokonference a další.