Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - IS a poradenské služby pro oblast zdravotnictví - poradenství v oblasti výpočetní techniky - software na zakázku Produkty: - VERSO - systém pro vývoj a správu databázových aplikací na Internetu - OBD - podpora VaV - CONSEQUENCE - informační systémy pro sociální služby Pořádáme konferenci k vykazování RIV Školení pro ...

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Služby: - tvorba webových prezentací - grafické návrhy - poradenstvím v oblasti IT - vývoj software

Nabízíme Vám komplexní poradenství, servis, prodej a instalace výpočetní techniky, sítí a veškeré elektroniky do domácností, institucí či firem. Naše přednost je spokojený zákazník, který naplno využívá námi doporučené, dodané nebo instalované digitální a výpočetní technologie.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - banerová reklama

Prodej, obchodní zastoupení: - software RAC (Remote Administrator Control) pro vzdálené ovládání a správu počítačů.

Oprava, servis, služby: - počítače, notebooky - záchrana dat.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Vývoj a nasazení systémů pro optimalizaci, plánování a sběr dat ve výrobě.

Jsme ryze česká společnost poskytující služby v oblasti informačních technologií. Zaměřujeme se především na analýzu, návrh, vývoj, nasazení a údržbu softwarových produktů.

Od roku 1991 jsme přední dodavatel informačních systémů pro podporu řízení lidských zdrojů, zpracování mezd a vedení personálních agend. Personální a mzdový informační systém představuje vysoce sofistikovaný informační systém pro oblasti mzdy, personalistika a řízení lidských zdrojů.

Smart One je českou společností se zaměřením na poskytování komplexních IT služeb. Poskytujeme zejména IT Outsourcing, neboli správu sítí a počítačů. Samozřejmostí jsou poté technologie na platformách Windows, MAC, Linux. Do portfólia poté patří montáž a servis kamerových či zabezpečovacích systémů, výstavby síťové infrastruktury a další.

Prodej: -systémy pro řízení firemních procesů pro střední, velké, ale i malé firmy -komplexní podnikový informační software, ABRA Gx, FlexiBee, primaERP.

Producent komplexních informačních a ERP systémů ABRA® pro řízení, plánování a evidenci podnikových procesů. Určený pro podniky všech velikostí a živnostníky. - on-line účetní systém FlexiBee pro menší firmy, živnostníky a účetní kanceláře

Služby: - tvorba webových stránek - internetové a intranetové aplikace - redakční systémy - webové portály - e-shopy

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování software Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Antispamová ochrana: - pro firmy - pro uživatele - pro správce.

Služby - softwarové řešení na míru - programování - poradenství v oblasti informačních technologíí.

Služby: - vývoj software na zakázku

Filip Šikola WEST-END CZ Servis výpočetní techniky. Provádíme servis počítačů, správu počítačových sítí, odvirování počítačů, tvorbu www stránek a další IT služby. Sídlo: Bratříkov 101, 468 21, Pěnčín.

Reklamné činnosti Správa registratúry Vedenie účtovníctva Spracovanie dát a údajov Prieskum trhu a verejnej mienky Organizovanie dobrovoľných dražieb Poradenská činnsoť v stavebníctve Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľných živností Služby ...

Mgr. Michal Severin je CEO, konzultant, analytik, návrhář a programátor ve společnosti WEBSITES.CZ s.r.o. Služby: - tvorba webových stránek včetně následné podpory provozu. Vytváříme: - webové stránky - portály - osobní web - e-shop s platební bránou a propojením na účetnictví - microsite - zajištění hostingu. Kancelář: Lidická ...

Vývoj, prodej: - software - program FormOffice.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software