Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Nabízíme konzultační implementační služby zaměřené na využití Salesforce CRM .

Služby: - správa počítačové sítě - IT outsourcing - oprava, servis počítače

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Poradenství při vývoji plastových dílů a konstrukcí forem. Školení, semináře v oboru vstřikování plastů. Moldes 3D. Digimat. Prodej softwarů Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulace. Analýzy vstřikování plastů.

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Šéfredaktor, programátor, jednatel MRK.cz - zpravodajsko-diskusního webu pro rybáře.

Prodej, servis, oprava, konzultace: -notebooky, PC -přenosné počítače, notebooky TOSHIBA -počítačové sítě -systémová řešení -tašky DICOTA pro notebooky -HEWLET-PACKARD hardware, spotřební materiál (monitor, klávesnice, myši, grafika, paměťové karty).

Činnost: - poradenství v oblasti IT a managementu.

Realizace, výroba: - informační, komunikační a internetové systémy - internetové terminálů.

Realizace informačních, komunikačních a internetových systémů. Tvorba internetových terminálů. Nabízíme: - hardware - software - aplikace pro samoobslužná a zákaznická rešení v obchodních a zábavních centrech a na veřejných místech. friendlyway realizuje projekty na národní i mezinárodní úrovni. Ve více než 150 projektech friendlyway ...

Činnost: - konzultace a služby v oblasti IT - Outsourcing - správa PC - správa sítí, serverů - zálohování a archivace dat

Kompletní servis IT pro malé a střední firmy. Realizace a správa sítí, dodávky HW a SW, instalace a správa serverů, vzdálený dohled sítě. Vývoj zakázkového software. Pravidelný servis počítačové sítě, technická podpora, outsourcing služeb.Administrátoři.cz- Váš správce sítě.

Webdesign - tvorba webových stránek, grafiky - SEO optimalizace.

Služby: - designér - programátor.

Výroba architektonických modelů - prezentace a propagace stavebních projektů i konkrétních částí - počítačové vizualizace - 3D grafika.

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Energomonitor dodává ucelenou řadu vybavení a software pro měření a vyhodnocování spotřeby energií i utilit v reálném čase. Unikátní softwarové a hardwarové řešení, které umožňuje spolehlivé měření spotřeby energií a utilit.

Velkoobchod, maloobchod. Recyklace, renovace náplní, náplně, cartridge, tonery, tonerů do tiskáren. Originální, kompatibilní náplň. Prodej, servis: -počítače, počítačové sestavy POWER, COMFOR -notebooky -PC komponenty -data a video projektory -digitální fotoaparáty -CD, DVD média -registrační, fiskální pokladny -Hardware, ...

Služby - tvorba webových aplikací a internetových obchodů včetně grafických prací - webdesign - SEO optimalizace.

Činnost: - webdesign - webhosting - vývoj software - SEO optimalizace

Služby: - programátor - webdesign - tvorba webových aplikací

Specializovaný software pro plánování času, řešení úkolů, organizaci práce a firemní komunikaci. Naše produkty jsou zaměřeny na efektivní zabezpečení plynulého chodu Vaší firmy. Prioritou našich produktů je úspora času a práce pro Naše zákazníky.

Služby: - poradenství v oblastí knowledge managementu a IT technologií - řešení pro podporu změn, řízení procesů a rizik, vyhodnocování dat či integraci dokumentace - portál pro vzdělávání nebo optimalizaci systému školení.

Činnost: - vývoj informačních systémů