Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - poradenství a zakázkový vývoj v oblasti Business Intelligence.

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Procesní management. IT poradenství.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - spotřební materiál Služby: - instalace a správa počítačových sítí

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.

Činnost: - připojení k internetu - programování.

-Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Inženýrská činnost v oblasti energetiky -Poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku) -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a ...

Služby: - vyhodnocováni srovnávacích testů pro střední a základní školy - nabízíme kvalitní a rozmanité nástroje pro sebehodnocení - dotazníky

Vývoj, tvorba: - mobilní aplikace - webové stránky

IT a komunikační služby - IT outsourcing - správa serverů - záchrana dat - servis výpočetní techniky.

Služby: - vývoj webových aplikací - vývoj internetových stránek - správa linuxových serverů.

Obchodně projektová společnost, která navrhne, připraví a zpracuje internetové portály - projekty LevnyPrint.cz, IDDprojekt.cz a 2dinautoradia.cz.

Poskytování softwaru a poradenství v oblasti informačních technologií.

Služby - vývoj software - vyhodnocování a správa dat o stavech kanalizačních potrubí - napojení dat z kamerových prohlídek, dat o zaměření šachet.

Vývoj: - software pro finanční a pojišťovací makléře

Dodávka softwarových prací - programování řídicích systémů - vytváření nových programů.

Vývoj, prodej: - software pro mobilní telefony k utajení hovorů a SMS

Výroba: - www stránky - internetové prezentace. Údržba webu.

Vývojář webových aplikací a webdesigner - grafický design webových stránek - webdesign - programování webových aplikací - SEO - optimalizace pro vyhledavače.

Činnost: - návrh, vývoj webové aplikace - pronájem, správa serverů.

Činnost, služby: - zakázkový vývoj softwaru - outsourcing IT služeb - konzultační služby z oblasti správy dat - školení pro CloverETL software.

Služby: - připojení k internetu - správa sítí - webdesign