Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.

Poradenství - výpočetní technika.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení Microsoft Služby: -poradenství v oblasti výpočetní techniky -návrh a realizace počítačových sítí na platformách Microsoft -návrh a realizace internetových stránek -návrh, realizace a správa databází dle přání zákazníka - účetní a daňové poradenství - vedení ...

Dodávka: -Systém MEVROS, software pro sledování skutečného využití strojního času. Služby: -programování CNC technologií -poradenství, školení, údržba v oblasti řídících systémů CNC strojů.

Outsourcing počítačů a počítačových sítí: - outsourcing počítačů a počítačových sítí - poradenstí a konzultace v oblasti IS/IT - dodávky hardware a software.

Činnost: - prodej a implementace informačního systému QI - vývoj software na zakázku

Činnost: - vývoj databází - firemní informační systémy

Broken Mouse - přinášíme řešení, moderní a kompletní IT; webové stránky, bezpečnost, správa sítí a servis počítačů; pobočka Jablonec nad Nisou. Poskytujeme servis počítačů a veškeré výpočetní techniky, včetně správy počítačových sítí a tvorby webů. Broken Mouse - www.broken-mouse.cz.

Prodej, oprava, servis: - počítače - audiovizuální technika Služby: - projekce a výstavba sítí (kabelových i bezdrátových) - správa sítí - vývoj software - hosting - elektromontážní práce

Služby: - tvorba webové stránky - programování aplikací - webhosting

Služby, vývoj: - rezervační systém s SMS připomenutím schůzky pro lékaře, salony, kadeřnictví

Služby: - strategické poradenství týkající se zejména strategie v oblastech obchodu, plánování, distribuce, propagace, marketingu, managementu...atd - poradenství a konzultace v ICT - projektové řízení

Služby - psaní textů - korektura textů - překlady cizích jazyků - grafika - webdesign - programování, správa webů.

Služby: - tvorba webové stránky, internetové prezentace - bannery

Činnost: - pojišťovací služby

Činnost: - tvorba webových stránek, databáze, e-shopy - servis, údržba počítače

Poradenství IT Internet marketing Připojení k internetu Webdesign.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software y

Prvotřídní kvalita českých pokladních systémů AWIS. Pokladny - pokladny a systémy pro profesionály Pokladní software pro restaurace a obchody Instalace provádíme po celé ČR. Eshop pokladní systémy - pokladny - pokladní systémy - pokladní sestavy pro obchod - možnost tisku i vlastních etiket s čárovým kódem - pokladní software pro ...