Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - správa serverů - správa počítačových sítí - počítačové služby.

Technologická společnost založená na výzkumu a vývoji v oblasti automatického zpracování řeči. Poskytujeme hlasové technologie, řešení a služby pro call-centra, bezpečnost / obranných agentur, multimediálních archivů a IT integrátory v těchto oblastech.

Činnost: - správa počítačových sítí - služby v oblasti IT.

Tvorba, provoz, správa: - informační systémy - internetové obchody, e-shopy - webové stránky - podnikové aplikace

Konstrukční výkresy - převádění papírové dokumentace do digitální podoby. Reklamní předměty - návrh reklamních předmětů. Vizualizace - grafické zpracování modelů a výkresů.

Zabýváme se profesionální správou sítí a s tím souvisejícím dohledem high-availability systémů. K monitoringu využíváme moderní technologie Citrix a HP OpenView.

Služby: - poradenství a vývoj v oblasti datových skladů - poradenství v oblasti business intelligence - návrh, vývoj SW aplikace a vlastní aplikace pro správu a transformaci dat.

Poradenství - internetové propagace a marketing Webové stránky

Správa informačních systémů.

Návrh, vývoj, implementace: - software - webové a mobilní aplikace

Činnost reklamní agentury. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poskytování software. Poradenství v oblasti hardware a software. Poradenství - finanční, ekonomické. Poradenství podnikatelské, organizační. Zpracování dat. Správa sítí. Kurzy, školení a jiné vzdělávací akce.

Poskytování služeb v oblasti výpočetní techniky, informačních technologií či internetu, reklamní činnosti a marketingu

Navrhujeme a vytváříme informační systémy, webové stránky, internetové obchody, intranety či extranety

Vzhledem k neustále rostoucímu tlaku poptávky ze strany zákazníků a v zájmu zkvalitňování našich služeb a rozšíření produktového portfolia došlo k transformaci firmy na společnost Truck Data Technology s.r.o.

Služby - outsourcing - vývoj informačních systémů - školení, workshopy.

Vývoj informačních systémů a software.

Služby - správa IT, PC a serverů - internetový marketing - správa sociálních sítí - copywriting - PPC kampaně - webdesign - webhosting.

Služby: - online katalog zboží pro výrobce a prodejce

Služby: - tvorba, vývoj e-shopy, mobilní aplikace - marketing - analytika

ČSN EN ISO 9001:2009 / ISO 9001:2008 Consulting, konzultace, poradenství: -poskytování konzultačních služeb a realizace systémů řízení jakosti, životního prostředí a bezpečnosti podle norem řady ISO 9001, 14001, OHSaS 18001, BS 7799 -příprava a realizace norem ISO/TS 16949 (pro potřeby automobilového průmyslu) -zavádění speciálních Q ...

Výroba: -software: -slovníky, překladače, vyukové programy cizích jazyků na PC** -PC Translator, -Lanuguage Teacher.